Поділитись:

Лунін отримав пропозицію від топклубу АПЛ

Середа, 12 червня 2024, 13:55
480
0
0
Лунін отримав пропозицію від топклубу АПЛ

фото: https://www.instagram.com/lunin_andrey/

COPE's El Partidazo повідомляє, що голкіпер Реала Андрій Лунін роздумує над тим, чи прийняти пропозицію про продовження контракту, чи піти.

Воротар мадридського Реала, який цього сезону зіграв ключову роль у перемозі «вершкових» у Ла Лізі та Лізі чемпіонів не знає, чи продовжить свою кар'єру. Журналіст Мігель Анхель Діас повідомив в ефірі COPE's El Partidazo, що український воротар має пропозицію від мадридського Реалу щодо продовження контракту до 2029 року, але він також має пропозиції від інших цікавих європейських клубів, які змусили його замислитися над тим, що робити, наприклад, від Арсеналу.

У Луніна контракт до 2025 року, але є кілька факторів, які можуть допомогти йому не продовжувати його. На додаток до хороших пропозицій, які він отримав, Мігель Анхель Діас сказав, що у воротаря холодні стосунки з Карло Анчелотті, оскільки він вважає, що той йому не довіряє. Італійський тренер явно робить ставку на Куртуа.

Український воротар провів 21 матч у Ла Лізі, пропустивши 17 м'ячів і зберігши 10 «сухих» поєдинків. У Лізі чемпіонів він провів 8 матчів, пропустивши 10 м'ячів.

Читайте також:Ярмоленко і Конопля жорстко познущались з футболіста чемпіонату росії (+ВІДЕО)

Луческу: Україна здатна стати сюрпризом цього Євро

480
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS