Поділитись:

Президент УЄФА: Україна може стати одним із сюрпризів цього Євро

Вівторок, 11 червня 2024, 11:03
286
0
0
Президент УЄФА: Україна може стати одним із сюрпризів цього Євро

фото Getty Images

Президент УЄФА Александер Чеферін прокоментував безпекову ситуацію у світі та шанси збірної України на Євро-2024.

- На початку року ви сказали, що безпека на цьому чемпіонаті Європи є для вас "найбільшою турботою". Що вас конкретно турбує?

- У нас немає особливих проблем із безпекою. Але проблема для мене в геополітичній ситуації у світі. Усе більше і більше насильства. Дедалі більше й більше агресії. Ситуація у світі не ідеальна. Але я не хочу говорити про це занадто багато. Організація такого масштабного заходу, як чемпіонат Європи, – це, по суті, складне завдання. Нам, як УЄФА, звісно, легше більше не працювати з кількома країнами, як ми це робили три роки тому. Але тільки з міністерством і апаратом безпеки. І це дуже добре працює з владою Німеччини. Я зустрівся з міністеркою внутрішніх справ Ненсі Фейзер у Берліні та вже кілька разів розмовляв із нею. Усі добре працюють разом.

- На цьому тлі, якою ви бачите участь України в чемпіонаті Європи? Як сильний знак? Чи це змушує вас турбуватися про безпеку?

- Жодних проблем із безпекою немає. Найголовніше, щоб кожен, хто пройшов кваліфікацію, також виступав на чемпіонаті Європи. А збірна України показує вражаючий футбол. Як команда вони дійсно сильні. Вони можуть стати одним із сюрпризів цього Євро, хто знає.

Нагадаємо, що Євро-2024 пройде з 14 червня по 14 липня в Німеччині. Україна стартує на турнірі матчем проти Румунії, який відбудеться у Мюнхені 17 червня.

Джерело: Frankfurter Allgemeine Zeitung

Читайте також:

Україна - Молдова: прогноз Конкурента на товариський матч 11 червня 2024

Збірна України провела тренування перед матчем з Молдовою (+ФОТО)

Відомо, скільки може заробити Україна за Євро-2024

286
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS