Поділитись:

Реал Мадрид відмовиться від участь в клубному чемпіонаті світу

Понеділок, 10 червня 2024, 13:50
261
0
0
Реал Мадрид відмовиться від участь в клубному чемпіонаті світу

Джерело фото: https://x.com/realmadriden

Наступного літа на вболівальників чекає новий формат клубного чемпіонату світу, однак Реал швидше за все не братиме в ньому участі.

Як розповів головний тренер Карло Анчелотті в інтерв'ю Relevo, організатори пропонують командам дуже невеликі призові, тому багато клубів розглядають можливість відмовитися від участі.

«ФІФА забуває, що клуби та гравці не братимуть участі в цьому турнірі. Одна гра Реала коштує 20 мільйонів євро, а вони хочуть дати нам ці гроші за весь турнір. Це негативне рішення. Реал, як і інші клуби, відхилить запрошення», - заявив Анчелотті.

Таким чином, керівництво мадридського Реала не дуже позитивно оцінює новий формат клубного чемпіонату світу та може взагалі не брати в ньому участі.

Відзначимо, що за перемогу у фіналі головного європейського клубного турніру "вершкові" отримають від УЄФА 20 мільйонів євро.

Флорентіно Перес і компанія заробили понад 85 мільйонів євро за весь турнір: 2,8 мільйона євро за кожну перемогу на груповому етапі (Реал виграв усі 6 матчів); 9,6 мільйона євро за вихід у 1/8 фіналу, 10,6 мільйона євро за вихід у чверть; фінал, 15,5 млн євро за вихід до півфіналу та 20 млн євро за перемогу в турнірі.

Читайте також:

Челсі прийняв рішення щодо майбутнього свого травмованого півзахисника

Донецький Шахтар збирається подати в суд на Тоттенгем

Кейн жорстко розкритикував збірну Англії та своїх партнерів після поразки від Ісландії

261
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS