Поділитись:

Агенти Де Брюйне зустрілися із представниками клубів Саудівської Аравії

Неділя, 26 травня 2024, 17:35
191
0
0
Агенти Де Брюйне зустрілися із представниками клубів Саудівської Аравії

Джерело фото: https://x.com/ManCity/status/1793221192414794056

Зірковий півзахисник Манчестер Сіті Кевін Де Брюйне може опинитися в центрі трансферної саги. За даними британського видання The Mirror, агенти бельгійця проводили перемовини з представниками одразу 10 клубів Саудівської Аравійської ліги.

Серед зацікавлених команд називають грандів ліги - Аль-Хіляль, Аль-Наср та Аль-Іттіхад. Втім, як стверджує джерело, сам Де Брюйне не планує залишати команду Пепа Гвардіоли найближчого літа.

Вже не вперше з'являються чутки щодо можливого трансферу Де Брюйне. Зокрема, Аль-Хіляль вже декілька сезонів поспіль намагається переманити бельгійця, проте він відмовляється від пропозицій, надаючи перевагу чемпіонату Англії.

На думку інсайдерів, більш вірогідним варіантом продовження кар'єри для Де Брюйне після Манчестер Сіті може стати MLS. Півзахисник розглядає можливість переїзду до США перед завершенням кар'єри. Відомо, що клуб Сан-Дієго вже висловлював зацікавленість в його послугах.

Зараз Де Брюйне зосереджений на підготовці до Чемпіонату Європи у складі збірної Бельгії. Він прагне здобути свій перший великий трофей на міжнародному рівні.

Джерело: The Mirror

Читайте також: Феєричний удар Гарначо визнано найкращим голом сезону АПЛ (+ВІДЕО)

Вечірка в роздягальні Ман Юнайтед: Тен Гаг облитий шампанським, а зірки п'ють пиво (+ВІДЕО)

Евертон Миколенка може придбати співвласник іншого клубу АПЛ

191
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS