Поділитись:

Евертон Миколенка може придбати співвласник іншого клубу АПЛ

Субота, 25 травня 2024, 18:12
280
0
0
Евертон Миколенка може придбати співвласник іншого клубу АПЛ

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C6YjCzdIVGt/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Несподіваний поворот у сазі щодо власності на Евертон. Співвласник Крістал Пелес Джон Текстор може врятувати мерсисайдський клуб від хаосу із продажем.

Текстор, який у 2021 році придбав 45% акцій Крістал Пелес, тепер розглядає інші варіанти інвестування в англійський футбол. Його холдингова компанія Eagle Football Holdings повідомила The Athletic про зацікавленість у придбанні Евертона на фоні невизначеності щодо власності на клуб.

Для здійснення угоди щодо Евертона американському бізнесмену необхідно буде спочатку продати свою частку акцій у Крістал Пелес. З цією метою він звернувся до інвестиційної банківської фірми Raine, щоб

Поточний власник Евертона Фархад Мошірі може відмовитися від продажу клубу компанії 777 Partners. У вересні 2023 року американська фірма погодилася придбати 94,1% акцій клубу, проте щодо їхньої фінансової спроможності виникли сумніви. Крім того, Прем'єр-ліга ще не схвалила цю угоду. Розрив угоди з 777 Partners відкриває вікно для інших інвесторів, які можуть спробувати придбати "ірисок".

Врятувавшись від вильоту з Прем'єр-ліги, попри численні зняття очок, Евертон прагне якомога швидше залишити позаду ці кошмари з власністю. Головний тренер Шон Дайч сподівається посилити склад команди влітку, проте без визначеного власника клубу зробити це буде складно.

Джерело: The Athletic

Читайте також: Бруну Фернандеш наблизився до рекорду Кріштіану Роналду в Манчестер Юнайтед

Мічел: Жирона змагалася за Довбика

Жирона з результативними діями Довбика та Циганкова розгромила Гранаду. Відомі оцінки українців

280
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS