Поділитись:

Серія А: прогноз Конкурента на матчі 26 травня 2024

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 26 травня 2024, 10:21
108
0
0
Серія А: прогноз Конкурента на матчі 26 травня 2024

фото твітер (X) Atalanta_BC

Сьогодні в Європі завершиться сезон ще в кількох чемпіонатах. Одним з них могла б бути Серія А в якій ще присутні не розв'язані питання, але є нюанс, оскільки Фіорентина й Аталанта зіграють свій перенесений матч 2 червня. Проте сьогодні визначиться остання команда, яка вилетить в Серію В. Натомість, щоб дізнатись всіх учасників єврокубків і їх кількість доведеться чекати до 2 червня.

Наполі - Лечче 

Неділя 26 травня, 19:00

Наполі все ще мріє про вихід в єврокубки й він може це зробити, але для цього йому потрібна власна перемога, нічия в грі Аталанти з Торіно і перемога Фіорентини над Аталантою, або нічия в їх перенесеній грі. Сценарій складний, але, як мінімум, свою частину "партенопеї" мають виконувати. Все-таки домашня гра з невмотивованим Лечче, який вже гарантував собі збереження прописки та розслабився в останніх турах, зазнавши двох поразок поспіль, зобов'язує перемагати. Та все ж зробити це неаполітанцям не буде легко, враховуючи їх поточну форму, а саме - 6 матчів поспіль без перемог.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Наполі - коефіцієнт 1.42

Ми теж думаємо, що Наполі переможе:

Перемога Наполі - 70%

Нічия - 21%

Перемога Лечче - 9%

Зірвати джекпот можна тут

Аталанта - Торіно

Неділя 26 травня, 19:00

Матч важливий для всієї Італії, оскільки від місця Аталанти в турнірній таблиці залежить кількість команд Серії А в наступному сезоні єврокубків. Річ у тому, що якщо Аталанта залишиться 5 в турнірній таблиці, то в італійців буде 6 команд в Лізі чемпіонів та 9 загалом в єврокубках. Якщо ж Аталанта обійде Болонью і стане четвертою, то в Лігу чемпіонів потрапить 5 команд із Серії А, а в єврокубках гратиме 8. Тому в самій Італії натякають "бергамаскам", що їм не потрібно вигравати 2 останні матчі та відігравати 2 бали відставання від Болоньї, а краще залишитись п'ятими. 

Сьогодні ж господарям напевно буде важко грати після успіху в Лізі Європи, оскільки святкування перемоги й першого за 60 років трофею були масштабні. Окрім того, суперник матиме велику мотивацію, оскільки бореться якраз за теоретично єврокубкове 9 місце і щоб гарантувати його собі має перемогти в цій грі й чекати подарунку від Фіорентини в останній грі сезону.

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Торіно - коефіцієнт 2.20

Ми теж думаємо, що Торіно переможе:

Перемога Аталанти - 25%

Нічия - 31%

Перемога Торіно - 44%

Верона - Інтер

Неділя 26 травня, 21:45

Один з матчів, який вже не має турнірного значення, оскільки Верона гарантувала собі збереження прописки в еліті італійського футболу, а Інтер давно став чемпіоном. Тому на полі ми можемо побачити досить експериментальні склади, які гратимуть у своє задоволення без будь-якого тиску результату.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Інтер - коефіцієнт 1.50

Ми теж думаємо, що Інтер переможе:

Перемога Верони - 18%

Нічия - 23%

Перемога Інтера - 59%

Отримати круті бонуси можна тут.

Емполі - Рома

Неділя 26 травня, 21:45

Емполі сьогодні потрібна лише перемога, оскільки це гарантує йому збереження прописки в Серії А. Натомість нічия, або поразка відправлять тосканців у Серію В. Своєю чергою для Роми ця гра вже немає значення, оскільки "вовки" гарантовано завершать сезон на 6 місці. Тому їм залишається лише вболівати за Торіно і Фіорентину в матчах з Аталантою, щоб та не піднялась в турнірній таблиці вище 5 місця. Тоді римляни потраплять до Ліги чемпіонів, якщо ж цього не станеться, то їх знову очікуватиме сезон в Лізі Європи.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Емполі - коефіцієнт 2.05

Ми теж думаємо, що Емполі переможе:

Перемога Емполі - 55%

Нічия - 27%

Перемога Роми - 18%

Фрозіноне - Удінезе

Неділя 26 травня, 21:45

Матч життя для обох команд. Тому що в разі перемоги Емполі в грі з Ромою в Серію В відправиться той хто програє в цьому матчі. Шанси на це більші в Удінезе, оскільки Фрозіноне зараз випереджає його на 1 бал і його влаштовує нічия. Окрім того, "канарки" грають вдома, де здобули 25 із 35 своїх очок, що теж говорить на їх користь. 

Також зазначимо, що обидві команди мають гарну поточну форму, оскільки Фрозіноне програв лише 1 матч з останніх 8, а Удінезе має серію з 4 ігор без поразок.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Фрозіноне - коефіцієнт 2.50

Ми думаємо, що Фрозіноне не програє:

Перемога Фрозіноне - 37%

Нічия - 35%

Перемога Удінезе - 28%

Лаціо - Сассуоло

Неділя 26 травня, 21:45

Ще одна гра яка не матиме турнірного значення, оскільки Лаціо вже точно завершить сезон на 7 сходинці в турнірній таблиці та гратиме в Лізі Європи, а Сассуоло вилетів до Серії В. Тому сьогодні команди гратимуть за власний престиж у випадку гостей і гарний настрій перед відпусткою у випадку господарів.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Лаціо - коефіцієнт 1.36

Ми теж думаємо, що Лаціо переможе:

Перемога Лаціо - 50%

Нічия - 30%

Перемога Сассуоло - 20%

Читайте також:

Ювентус нарешті переміг, Мілан втратив очки з аутсайдером

Гол Маліновського допоміг Дженоа впевнено перемогти Болонью (+ВІДЕО)

У Серії А визначили найкращого тренера сезону 2023/24 (+ФОТО)

108
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS