Поділитись:

Ман Юнайтед несподівано переміг Ман Сіті та здобув трофей Кубка Англії

Субота, 25 травня 2024, 18:57
204
0
0
Ман Юнайтед несподівано переміг Ман Сіті та здобув трофей Кубка Англії

Джерело фото: https://x.com/EmiratesFACup

Сьогодні, 25 травня, на легендарному стадіоні Вемблі відбувся грандіозний фінал Кубка Англії. 

 

Манчестер Юнайтед впевнено розпочав фінальний матч Кубка Англії проти свого запеклого суперника і вже на пів годинні гри повів з рахунком 2:0.

Перший гол на рахунку Аллехандро Гарначо, який скористався помилкою воротаря "містян" Стефана Ортеги та захисника Йошко Гвардіол. А незадовго до перерви Коубі Мейну після чудової командної атаки забив другий м'яч.

У другому таймі тренер Сіті Пеп Гвардіола випустив на поле Жеремі Доку, який ледь не асистував Ерлінгу Голанду на початку другої половини гри. "Містяни" активно шукали шляхи відновитися в грі, але чудова гра воротаря Андре Онана та невдача Хуліана Альвареса не дозволили їм скоротити відставання до перерви.

Лише наприкінці зустрічі завдяки влучному удару Доку з меж штрафного майданчика Сіті зуміли забити гол престижу. Втім, на більше сил у команди не вистачило, і трофей вирушив на Олд Траффорд. Таким чином, Манчестер Юнайтед вперше з 2016 року виграв Кубок Англії, а Манчестер Сіті втратив шанс повторити торішній успіх та оформити дубль.

Кубок Англії, фінал

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед 1:2

Голи: Доку (87) — Ґарначо (30), Мейну (39)

Манчестер Сіті: Ортеґа — Уокер, Стоунз, Аке (Аканджи, 46), Гвардіол — Родрі, Ковачіч (Доку, 46) — Сілва, Де Брюйне (Альварес, 57), Фоден — Голанд

Манчестер Юнайтед: Онана — Ван-Біссака, Варан, Мартінес (Еванс, 73), Далот — Мейну, Амрабат — Ґарначо (Лінделеф, 90+3), Рашфорд (Гойлунд, 74) — Фернандеш, Мактоміней (Маунт, 90+3)

Попередження: Альварес (90+8) — Мейну (45)

Читайте також: Томас Тухель близький до очолення Манчестер Юнайтед

Стало відомо, коли саудівські клуби націляться на Салаха та Де Брюйне

Бруну Фернандеш наблизився до рекорду Кріштіану Роналду в Манчестер Юнайтед

204
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS