Поділитись:

Довбик лідирує у гонитві за "Пічічі": хет-трик вивів українця на перше місце

Субота, 25 травня 2024, 14:09
290
0
0
Довбик лідирує у гонитві за "Пічічі": хет-трик вивів українця на перше місце

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C5_3uyBstop/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Останній тур Ла Ліги сезону 2023-2024 розпочався вчора, 24 травня, в захоплюючому стилі. Жирона на своєму полі розгромила вже вилетівшу Гранаду з рахунком 7:0. Головною подією цього матчу став черговий хет-трик українського форварда Артема Довбика, який тепер очолює гонку за "Пічічі" у своєму дебютному сезоні в Іспанії.

Перед цим туром Довбик відставав від форварда Вільярреала Александра Серлота на два голи. Але завдяки своєму хет-трику (та асисту Крістіану Стуані) український нападник тепер має 24 голи в Ла Лізі, тоді як Серлот відстає з показником 23.

Довбик зробив все, що від нього залежало, і тепер сподівається, що Осасуна зможе стримати Серлота в суботу, 25 травня. Норвежцю потрібно забити два голи, щоб обігнати Довбика та вперше виграти "Пічічі". Однак у випадку рівної кількості голів, трофей вручать обом гравцям.

Залишається питання, як зіграє Серлот проти Осасуни. Його партнери по Вільярреалу робитимуть усе, щоб забезпечити його передачами на стадіоні Ель Садар, тоді як Жирона і Довбик сподіватимуться на надійну оборону команди Хагоби Аррасате.

Читайте також: Жирона з результативними діями Довбика та Циганкова розгромила Гранаду. Відомі оцінки українців

Артем Довбик перевершив рекорд Андрія Шевченка

Мічел: Жирона змагалася за Довбика

290
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS