Поділитись:

Олімпік Ліон - ПСЖ: прогноз Конкурента на фінал Кубка Франції, 25 травня 2024

Автор: Аліна Тимченюк |
Субота, 25 травня 2024, 13:23
183
0
0
Олімпік Ліон - ПСЖ: прогноз Конкурента на фінал Кубка Франції, 25 травня 2024

фото: https://x.com/PSG_inside

25 травня у фіналі Кубка Франції зіграють Ліон і ПСЖ. Початок гри - о 22:00 за київським часом.

Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

 

Олімпік Ліон

 

Олімпік провів досить суперечливий сезон. Команда фінішувала лише на 6 місці в Лізі 1. При цьому Ліон до зими взагалі замикав турнірну таблицю чемпіонату. Та й пропустила команда 55 разів.

У попередньому турі чемпіонату команда здобула перемогу. Ліон здолав Страсбург (2:1). А ось до того команда мінімально переграла Клермон. Та й перестрілка з Ліллем принесла ліонцям вікторію (4:3).

Взагалі, у 5 своїх останніх матчах Ліон виграв 4 рази. У цих поєдинках гравці команди забили 11 м'ячів, пропустивши у свої ворота 10.

Матчі проти парижан для команди традиційно складаються невдало. З 5 останніх очних поєдинків Ліон програв 3 рази за однієї вікторії. Напевно господарі не збираються лише відсиджуватися в тилах. Ось тільки ліонцям більшою мірою доведеться стримувати сильний натиск з боку опонентів.

 

ПСЖ

 

Парижани провели шикарний сезон. Команда Луїса Енріке впевнено виграла Лігу 1, на 9 очок випередивши найближчого переслідувача. У 34 матчах чемпіонату Франції ПСЖ виграв 22 рази. Та й відзначилася команда 81 м'ячем у ворота суперників.

У чемпіонаті Франції парижани давно втратили турнірну мотивацію. А ось у Лізі чемпіонів команда вилетіла в півфіналі турніру. У п'яти останніх матчах ПСЖ переміг 2 рази. У цих поєдинках гравці команди забили 5 м'ячів за 6 пропущених.

На нинішньому турнірному відрізку команда виглядає не настільки вигідно. Та й відсутність Кіліана Мбаппе може стати серйозною проблемою.

У двох останніх очних поєдинках парижани переграли Олімпік. Причому остання вікторія сталася лише місяць тому (4:1). Причому ПСЖ у цій зустрічі явно постарається зіграти на максимумі своїх можливостей. У парижан є мотивація зробити золотий дубль.

Напевно номінальні гості діятимуть першим номером. Тим часом без Мбаппе може сильно похитнутися креативна складова в атаці...

 

Статистика для ставок:

 

  • ПСЖ у середньому забиває трохи менше ніж 3 голи за матч;
  • Ліон поступився парижанам у 2 останніх очних поєдинках;
  • ПСЖ виграв у 2 своїх останніх матчах.

Букмекери вважають ПСЖ фаворитом з коефіцієнтом 1.67

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що ПСЖ переможе:

Перемога Олімпіка - 29%
Нічия - 31%
Перемога ПСЖ - 40%

Читайте також: Кайзерслаутерн - Баєр: прогноз Конкурента на фінал Кубка Німеччини, 25 травня 2024

Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед: прогноз Конкурента на фінал Кубка Англії, 25 травня 2024

183
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS