Поділитись:

Любенович: Я хотів дати команді два вихідних, але вони сказали, що їм буде достатньо одного

Субота, 25 травня 2024, 09:58
249
0
1
Любенович: Я хотів дати команді два вихідних, але вони сказали, що їм буде достатньо одного

фото ФК Минай

Головний тренер Минаю Желько Любенович поділився враженнями від останніх ігор команди, а також розповів про підготовку до гри з Кривбасом.

– ФК Минай продовжує закохувати в себе нашу футбольну публіку. Як вам це вдається?

– Наші останні ігри вийшли красивими для вболівальників. Мене дуже тішить прогрес команди. Я можу сказати, що наші результати вони невипадкові.

Ми з перших ігор розуміли, що у нас мало шансів залишитися. Коли зібралися взимку, то хотіли грати у відкритий футбол, який би радував уболівальників. Якщо вийде залишитися – було б чудово.

Ми не дивилися в таблицю, хоча якщо побачити турнірку другого кола, у нас перед заключним туром було шосте місце і є навіть шанс потрапити в єврокубки:) Ось так воно і виходить, що ми прийшли до тієї точки, коли Минай може залишитися в УПЛ.

– Команді багато часу знадобилося, щоб після драматичної перемоги 3:2 над Колосом привести себе в норму емоційно?

– Мені було б легше, якби Минай перемагав без камбеків. Я хотів дати команді два вихідних, але вони сказали, що їм буде достатньо одного. Ось це говорить про те, наскільки хлопці хочуть прогресувати і досягати результату. Їх не треба вже налаштовувати. Вони самі відчувають, що можуть це робити. Із чудовим настроєм чекаємо гри з Кривбасом.

– В останньому турі на Минай чекає дальній виїзд на матч із Кривбасом. Ходили чутки, що добре знайомий вам Юрій Вернидуб збирається випустити експериментальний склад на сьогоднішню гру...

– Я дуже довго знаю Миколайовича. Я впевнений, що проти Минаю він випустить найкращий склад. Коли я грав при ньому, то для нього завжди були важливими перша й остання гра. Щоб він пішов у відпустку з перемогою. Я на 100% впевнений, що Кривбас зіграє основою.

На нас чекає дуже важка гра. Розуміємо, з ким граємо. Нам теж потрібна перемога. 

– Семотюк і Устименко зможуть узяти участь у грі?

– Кривбас дозволив. Я вдячний Юрію Миколайовичу за цю можливість, тому що Устименко і Семотюк ключові для нас гравці.

– Ви багато років грали під керівництвом Вернидуба в Зорі. Що може запропонувати Минай у грі з невмотивованим Кривбасом?

– Якщо ми виграємо в них, ми будемо в топ-4 за очками навесні:) Вернидуб – найкращий тренер у моїй кар'єрі. Я зроблю все, щоб використовувати його мінуси, але їх дуже мало. Я сподіваюся, що у нас вийде обернути це на свій бік. Дуже велика повага до Кривбасу. Вони заслужено закінчили чемпіонат у топ-3.

Джерело: УФ

Читайте також:

УПЛ: прогноз Конкурента на матчі 25 травня 2024

В УПЛ назвали найкращого гравця та тренера 29-го туру

УАФ не може бронювати футболістів від мобілізації, але допомагає їм стати на облік, – генсек УАФ

249
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS