Поділитись:

Кайзерслаутерн - Баєр: прогноз Конкурента на фінал Кубка Німеччини, 25 травня 2024

Автор: Аліна Тимченюк |
Субота, 25 травня 2024, 10:19
251
0
0
Кайзерслаутерн - Баєр: прогноз Конкурента на фінал Кубка Німеччини, 25 травня 2024

фото: https://x.com/bayer04_en

25 травня у фіналі Кубка Німеччини зіграють Кайзерслаутерн і Баєр. Початок гри - о 21:00 за київським часом.

Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

 

Кайзерслаутерн

«Червоні дияволи» провели слабкий сезон у Другій Бундеслізі. Команда фінішувала там лише на 13 місці. При цьому клуб вигравав всього 11 разів. Та й надійність тилів накульгує: 64 пропущені м'ячі в 34 поєдинках.

У попередньому турі чемпіонату команда здобула яскраву перемогу. Кайзерслаутерн розніс на друзки оборону Айнтрахта Брауншвейг (5:0). А ось до того команда поступилася Герті (1:3). Натомість поєдинок із Магдебургом завершився впевненою перемогою (4:1).

Взагалі, у 5 своїх останніх матчах Кайзерслаутерн виграв 3 рази. У цих поєдинках гравці команди забили 14 м'ячів, пропустивши у свої ворота 6.

«Червоним дияволам» явно доведеться непросто. Проте дати бій головному відкриттю європейського футболу команда явно постарається. Матчі проти Баєра для команди традиційно складаються невдало. З 5 останніх очних поєдинків Кайзерслаутерн програв 3 рази при 2 паритетах.

Напевно господарі не збираються лише відсиджуватися в тилах. Ось тільки «червоні дияволи» не виграють у «фармацевтів» уже майже 15 років.

 

Баєр

 

«Фармацевти» провели шикарний сезон. Команда Хабі Алонсо впевнено виграла Бундеслігу, не програвши жодного разу.У 34 матчах чемпіонату Німеччини леверкузенці виграли 28 разів. Та й забила команда 89 м'ячів у ворота суперників.

На фінал Ліги Європи запалу команді Хабі Алонсо не вистачило. Поразка від Аталанти вийшла болючою (0:3). У п'яти останніх матчах Баєр переміг 3 рази. У цих поєдинках гравці команди забили 14 м'ячів за 7 пропущених. При цьому команда до останньої невдачі здобула 2 перемоги поспіль. Та й мотивація зробити золотий дубль величезна!

На нинішньому турнірному відрізку команда виглядає впевнено. Та й завершити сезон перемогою в Кубку країни - шикарна мотивація.

Відмінний сезон видає Віктор Боніфейс. Нігерієць настріляв 14 м'ячів у чемпіонаті та 2 у Кубку Німеччини. Причому Баєр у цій зустрічі явно зіграє оптимальним складом. Ніякої недооцінки суперника Хабі Алонсо точно не допустить.

Напевно номінальні гості діятимуть першим номером. Леверкузенці зіграють, що називається, на класі.

 

Статистика для ставок

  • Баєр у середньому забиває трохи менш як 3 голи за матч;
  • Кайзерслаутерн не може обіграти Баєр уже майже 15 років;
  • Баєр жодного разу не програв у чемпіонаті.

Букмекери вважають Баєр фаворитом з коефіцієнтом 1.19

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Леверкузен переможе:

Перемога Кайзерслаутерна - 29%
Нічия - 17%
Перемога Баєра - 54%

Читайте також: Зірка Атлетіка два роки грав зі шматком скла у стопі

Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед: прогноз Конкурента на фінал Кубка Англії, 25 травня 2024

251
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS