Поділитись:

Інгулець на останніх хвилинах матчу вирвав перемогу над Карпатами та став переможцем Першої Ліги

П'ятниця, 24 травня 2024, 15:59
423
0
0
Інгулець на останніх хвилинах матчу вирвав перемогу над Карпатами та став переможцем Першої Ліги

скриншот

У п'ятницю, 24 травня, Інгулець в рамках 10 туру Чемпіонської групи Першої ліги приймав у Петровому львівські Карпати та здобув перемогу і став чемпіоном Першої ліги.

Господарі активно розпочали матч та відкрили рахунок вже на 9 хвилині, коли Білоцерковець виконав подачу до штрафного майданчика, де Сад виконав скидання на Сітала, який з близької відстані переправив м'яч у ворота. Після чого Інгулець продовжив володіти ініціативою, але Карпати знайшли чим відповісти. На 20 хвилині львів'яни заробили кутовий, після подачі якого Чех переправив м'яч у ворота.

Далі гра трішки заспокоїлась, а на 25 хвилині матч було призупинено через тривогу, яка протривала близько 30 хвилині після чого команди повернулись на поле і Інгулець знову заволодів ініціативою, але протривало це не довго, бо на 39 хвилині матч знову призупинили через тривогу, яка цього разу тривала понад 20 хвилин, а після повернення команд на поле до перерви вони нічим цікавим не відзначились.

Другий тайм проходив в схожому стилі. Інгулець багато контролював м'яч та шукав шляхи до воріт суперника, а Карпати чекали можливість для контратак. Довго це не давало результату, але на 91 хвилині Панасенко чудовим ударом з лінії штрафного майданчика приніс перемогу господарям

Перша ліга, Чемпіонська група, 10 тур

Інгулець 2-1 Карпати

Голи: Сітало, 9', Панасенко, 90+1' - Чех, 20'

Зазначимо, що третє місце в Першій лізі зайняв Лівий берег, який зіграє в перехідних матчах із 14 командою УПЛ, а четвертим став Епіцентр, який теж зіграє в перехідних матчах, але з 13 командою елітного дивізіону.

Читайте також:

Андрій Шевченко: Я оновив дані в ТЦК

Генсек УАФ: УПЛ наданий карт-бланш для формування календаря сезону

УАФ ще не ухвалила остаточного рішення щодо системи жеребкування арбітрів

423
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS