Поділитись:

Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 25 травня 2024

Автор: Сергій Мозолюк |
Субота, 25 травня 2024, 12:39
179
0
0
Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 25 травня 2024

Джерело фото: https://x.com/atletienglish/status/1791495410910953797

Ла Ліга, 38 тур – Осасуна хоче завершити сезон в десятці, Вільярреал полює на четверту перемогу поспіль. Реал Сосьєдад прагне помститися Атлетіко за невдачі минулих зустрічей, Атлетіко хоче завершити сезон на мажорній ноті. Альмерія прощається з Ла Лігою, а Кадіс хоче завершити сезон перемогою. А Райо Вальєкано святкує збереження місця в Ла Лізі, Атлетік Більбао налаштований завершити сезон на мажорній ноті. Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

 

Осасуна - Вільярреал

 

Субота, 25 травня, 15:00.

 

Останній тур Ла Ліги відкриває матч на стадіоні Осасуни. Господарі вже забезпечили собі місце в середині турнірної таблиці і хочуть завершити сезон перемогою. Вони виграли лише один матч з шести, коли їх вважали аутсайдерами (6 нічиїх, 16 поразок).

Вільярреал незалежно від результату цього матчу фінішує восьмим. Вони не потрапили до єврокубків, що є невтішним результатом. Але команда не програє вже 6 матчів (4 перемоги, 2 нічиї), а також виграла останні три зустрічі з Осасуною з різницею в декілька голів.

Прогноз: Матч обіцяє бути атакувальним. Вільярреал - фаворит цього матчу, враховуючи їхню форму та успішну історію протистоянь з Осасуною.

Цікаві факти:

  • Захисник Осасуни Алехандро Катена забив єдиний гол у цьому сезоні Ла Ліги саме у ворота Вільярреала, а також віддав асист у своєму останньому матчі.
  • Александер Серлот з Вільярреала забив 4 голи в останньому матчі проти Реала. Це його перший покер з 2015 року, але вже третій хет-трик цього сезону.

Статистика: Тренер Вільярреала Марселіно не програв жодного з матчів проти Осасуни, крім двох (8 перемог, 3 нічиї, 2 поразки).

Букмекери вважають Вільярреал мінімальним фаворитом з коефіцієнтом 2.38.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Вільярреал не програє:

Перемога Осасуни - 26%. 
Нічия - 33%.  
Перемога: Вільярреала - 41%.


 

Реал Сосьєдад - Атлетіко Мадрид

 

Субота, 25 травня, 17:15.

Останній тур Ла Ліги завершиться матчем між Реал Сосьєдадом та Атлетіко Мадрид. Господарі вже забезпечили собі місце в Лізі Європи, а гості - місце в Лізі чемпіонів.

Реал Сосьєдад не може перемогти Атлетіко вже в восьми зустрічах Ла Ліги поспіль (3 нічиї, 5 поразок). Вони прагнуть нарешті взяти реванш і тим більше матимуть перевагу свого поля. Сосьєдад програв лише один матч із останніх п'яти на своєму стадіоні (3 перемоги, 1 нічия).

Атлетіко Мадрид після неочікуваної поразки від Осасуни (1:4) фінішує четвертим. Їхня головна мета на матч - вперше в цьому сезоні здобути третю перемогу поспіль на виїзді. Останній раз їм це вдавалося у жовтні 2022 року. Атлетіко зараз у хорошій формі - вони не програли в останніх трьох виїзних матчах проти Сосьєдада (2 перемоги, 1 нічия).

Прогноз: Матч обіцяє бути цікавим. Реал Сосьєдад гратиме вдома і буде налаштований перервати невдачу проти Атлетіко. Гості постараються зберегти свою хорошу форму і вперше в цьому сезоні виграти три виїзні матчі поспіль.

Цікаві факти:

  • Капітан Сосьєдада Мікель Оярсабаль хоче забити свій десятий гол у цьому сезоні Ла Ліги. Він забив свій перший гол у ворота Атлетіко лише з 11-ї спроби.
  • Антуан Грізманн - зірка Атлетіко цього сезону. Він забив 24 голи у всіх турнірах, 8 з яких - перші голи в матчі.

Статистика: Лише в п'яти з 18 виїзних матчів Атлетіко в Ла Лізі цього сезону обидві команди забивали голи.

Букмекери вважають Сосьєдад фаворитом з коефіцієнтом 2.35.

Ми вважаємо, що Мадрид переможе

Перемога Реал Сосьєдада - 28%. 
Нічия - 29%.  
Перемога: Атлетіко Мадрид - 42%.


 

Альмерія - Кадіс

Субота, 25 травня, 19:30.

Аутсайдерський матч на завершення сезону Ла Ліги відбудеться в Альмерії. Господарі вже вилетіли з чемпіонату і спробують хоча б на домашньому полі здобути свою 19-ту перемогу (8 нічиїх, 10 поразок).

Альмерія має невдалу домашню статистику проти Кадіса - лише одна перемога з восьми матчів (3 нічиї, 4 поразки). Вони не набирали очок на своєму стадіоні з середини березня (4 поразки).

Кадіс теж вилетів з Ла Ліги, але команда в хорошій формі - лише одна поразка в останніх п'яти матчах (2 перемоги, 2 нічиї). Вони вперше з квітня 2023 року змогли перемогти на виїзді, здобувши перемогу 1:0 над Севільєю.

Прогноз: Матч обіцяє бути малорезультативним. 

Цікаві факти:

  • Півзахисник Альмерії Гонсало Мелеро жодного разу не перемагав Кадіс у Ла Лізі (5 нічиїх, 1 поразка), але забив 3 голи та віддав 1 пас у п'яти останніх зустрічах з ними.
  • Воротар Кадіса Конан Ледесма прагне провести четвертий сухий матч поспіль.

Статистика: Кадіс не забивав раніше 81-ї хвилини в останніх десяти виїзних матчах.

Букмекери вважають Альмерію фаворитом з коефіцієнтом 2.05.

Ми вважаємо, що буде нічия:

Перемога Альмерії - 25%. 
Нічия - 45%.  
Перемога: Кадіса - 30%.


 

Райо Вальєкано - Атлетік Більбао

 

Субота, 25 травня, 19:30.

Для Райо Вальєкано останній тур Ла Ліги вже не має турнірного значення. Вони достроково забезпечили собі місце в еліті. Тренер команди Іньїго Перес закликав своїх підопічних гідно завершити сезон і здобути першу домашню перемогу в ролі аутсайдера (3 нічиї, 2 поразки).

Атлетік Більбао завдяки перемозі в Кубку Іспанії наступного сезону зіграє в єврокубках. Вони не в найкращій формі - 2 перемоги в останніх 8 матчах Ла Ліги (3 нічиї, 3 поразки). Але тренер команди Ернесто Вальверде заявив про необхідність провести всі матчі на належному рівні.

Прогноз: Матч обіцяє бути малорезультативним. Атлетік Більбао - фаворит цього матчу, але вони невдало грають на виїздах проти команд з нижньої частини таблиці (4 нічиї).

Цікаві факти:

  • Центральний захисник Райо Флоріан Леджеюн забив два голи у двох з останніх трьох домашніх перемог команди в цьому турнірі.
  • Іньякі Вільямс оформив дубль в останній виїзній перемозі Атлетіка в Ла Лізі. Він ще не забивав Райо на виїзді, але забив їм в очній зустрічі раніше цього сезону.

Статистика: Дев'ять з останніх 12 домашніх матчів Райо в Ла Лізі завершилися з тоталом менше 2.5 голів.

Букмекери вважають Більбао фаворитом з коефіцієнтом 2.37.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Більбао переможе:

Перемога Райо Вальєкано - 25%. 
Нічия - 31%.  
Перемога: Атлетік Більбао - 44%.

Читайте також: Стала відома дата, коли Барселона оголосить про призначення Фліка

Легенда мадридського Реала стане одноклубником Мессі

Реал готується "пограбувати" академію Атлетіко Мадрид

 

179
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS