Поділитись:

Легендарний гравець МЮ стане тренером англійського клубу

П'ятниця, 24 травня 2024, 15:21
181
0
0
Легендарний гравець МЮ стане тренером англійського клубу

фото: МЮ

Легенда Манчестер Юнайтед Вейн Руні готовий повернутися до керівництва клубом Чемпіоншипу Плімут Аргайл.

Руні може повернутися до керівництва клубом вперше після того, як був звільнений з посади наставника Бірмінгем Сіті. Легенда Манчестер Юнайтед зв'язався з учасником Чемпіоншипу Плімут Аргайл і має намір очолити команду, повідомляє The Telegraph. Плімут потребує нового коуча після звільнення Яна Фостера, який пропрацював на посаді лише три місяці. Фостер пішов у квітні після серії з восьми поразок в 11 матчах. Після його відходу «пілігрими» зуміли зібратись і уникнути вильоту із Чемпіоншипу.

Руні пережив важкі часи в Бірмінгемі й, зрештою, був звільнений після 15 ігор на посаді головного тренера. Однак його стосунки з футбольним директором Плімута Нілом Дьюсніпом можуть допомогти йому повернутися до керівництва. Руні має «близькі стосунки» з Дьюсніпом і добре знає його з часів їхньої спільної роботи в Евертоні. Дьюсніп працював в академії, коли Руні підіймався по кар'єрних сходах.

Зараз у Руні вже є певна робота, оскільки він був затверджений як експерт на BBC під час Євро-2024, але ще невідомо, чи буде він також запрошений до Плімута.

Читайте також: Мбаппе купив особняк у Мадриді за кругленьку суму: Він буде сусідом Рамоса

ЛНЗ - Ворскла: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 24 травня 2024

181
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS