Поділитись:

ЛНЗ - Ворскла: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 24 травня 2024

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 24 травня 2024, 09:20
172
0
0
ЛНЗ - Ворскла: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 24 травня 2024

фото ФК Ворскла

Останній тур УПЛ заведено грати в один день, але оскільки гра ЛНЗ та Ворскли вже не має турнірного значення, то її винесли на п'ятницю, а всі інші ігри відбудуться в суботу. Таким чином сьогодні на команди не тиснутиме результат, а тому сподіваємось, що перед відпусткою вони продемонструють яскраву та результативну гру, яка стартує о 15:30 за київським часом.

Зірвати джекпот можна тут

ЛНЗ

Черкасці гарантували собі збереження прописки в УПЛ ще кілька турів тому. Проте після цього вони не перестали грати та забезпечили собі ще й 7 місце в турнірній таблиці. Дебют у вищому дивізіоні виходить вдалим, а тому й завершити його господарі захочуть красиво, здобувши 3 перемоги поспіль. До речі, про попередні матчі, а саме те, як їх проводили "фіолетові", оскільки вони і з Колосом (3-1), і із Зорею (2-1) пропускали першими, а потім перевертали гру.

Ворскла

Полтавці не могли виграти після виходу до фіналу Кубка України та й сам фінал програли Шахтарю (1-2), але в досить конкурентному матчі. А в попередньому турі вони нарешті перервали цю серію поразок, яка досягла шести матчів, здолавши Оболонь (3-1). Окрім того, "зелено-білі" гарантували собі збереження прописки в УПЛ і єдине не розв'язане питання для них - підсумкове місце в турнірній таблиці. В разі сьогоднішньої перемоги вони гарантують собі восьму сходинку, а якщо програють, або зіграють внічию чекатимуть результатів інших команд із середини таблиці.

Також зазначимо, що сьогодні Ворсклі не допоможе Руслан Степанюк, який перебрав жовтих карток, а тому матч з Оболонню став для нього останнім у футболці Ворскли, оскільки в нього завершився контракт із "зелено-білими" і вчора він попрощався з командою.

Отримати круті бонуси можна тут.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри ЛНЗ - коефіцієнт 2.15 

Ми ж думаємо, що Ворскла не програє:

Перемога ЛНЗ - 33%

Нічия - 33%

Перемога Ворскли - 34%

Читайте також:

Дніпро-1 розсипається на очах - кінець вже близько?

Шахтар підпише контракт із захисником Баварії

Зоря хоче продовжити контракти із двома досвідченими футболістами

172
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS