Поділитись:

Відверта фанатка Арсенала скасувала пікантну обіцянку, але має плани на наступний сезон (+ФОТО)

Середа, 22 травня 2024, 19:50
362
0
0
Відверта фанатка Арсенала скасувала пікантну обіцянку, але має плани на наступний сезон (+ФОТО)

Фото: Instagram @greengirlbellareels

Віддана фанатка Арсенала Арабелла Міа поділилася своїми планами на наступний сезон після того, як її обіцянка відзняти пікантний відеоролик з відомою порнозіркою за перемогу команди в АПЛ не реалізувалася.

26-річна Арабелла з Лондона є палкою прихильницею "канонірів" з дитинства. Її любов до клубу розпочалася ще з картки Тьєрі Анрі з колекції Match Attax.

Фото: Instagram @greengirlbellareelsФото: Instagram @greengirlbellareelsФото: Instagram @greengirlbellareelsФото: Instagram @greengirlbellareelsФото: Instagram @greengirlbellareelsФото: Instagram @greengirlbellareels

Широкому загалу Арабелла відома як успішна модель і блогерка. Раніше вона обіцяла вшанувати перемогу Арсенала в чемпіонаті відвертим відео за участю Girthmaster'a - порноактора, відомого своїми розмірами. На жаль, цим планам не судилося збутися через тріумф Манчестер Сіті.

Втім, Арабелла не впадає у відчай і вже налаштовується на наступний сезон. Вона вважає, що команда "дійсно боролася до кінця", і хвалить тренерський штаб на чолі з Мікелем Артетою за створення дружньої атмосфери в колективі.

Арабелла також висловила своє бажання щодо трансферної політики клубу. Вона вважає, що команді потрібен новий нападник, і її ідеальним кандидатом є форвард Ньюкасла Ісак.

Фото: Instagram @greengirlbellareelsФото: Instagram @greengirlbellareelsФото: Instagram @greengirlbellareelsФото: Instagram @greengirlbellareels

Джерело: Daily Star Sport

Читайте також: "Гаряча" фанатка збірної Хорватії Івана Кнолл відправляється на Євро (+ФОТО)

Неймовірна гравчиня Борнмута вразила фанів глибоким декольте (+ФОТО)

Кохана гравця Реал Бетіса розкрила секретну "секс-угоду" пари (+ФОТО)

Донька легенди Челсі показала свої сідниці (і не тільки) в Instagram (+ВІДЕО)

362
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS