Поділитись:

Легенда Реала підпише нову угоду з клубом після відходу Тоні Крооса

Середа, 22 травня 2024, 17:05
319
0
0
Легенда Реала підпише нову угоду з клубом після відходу Тоні Крооса

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C7KNncMoybj/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Реал Мадрид зазнав втрати після оголошення про завершення кар'єри Тоні Крооса, але клуб пом'якшить цей удар, утримавши Луку Модріча. Минулого тижня з'явилася новина про те, що обидва гравці близькі до підписання однорічних контрактів, а тепер видання Marca повідомляє, що угода з Модрічем підписана.

Домовленості між Модрічем та президентом Флорентіно Пересом було досягнуто після того, як, за повідомленнями, гравець погодився на значне скорочення зарплати та меншу роль у команді наступного сезону. 38-річний півзахисник був незадоволений на початку сезону через те, що його вивели зі стартового складу, але, схоже, зараз він з цим змирився.

Модріч прагне потрапити на Чемпіонат світу-2026 у складі збірної Хорватії, а Реал Мадрид, враховуючи ймовірний відхід капітана Начо Фернандеса цього літа, вирішив, що буде корисно зберегти його лідерські якості ще на рік.

Беззаперечно, хорват залишив величезний слід в історії клубу, і втрата його та Крооса так швидко стала б серйозним ударом для команди, вболівальників та роздягальні. За повідомленнями, раніше "Лос Бланкос" вирішили не пропонувати Модрічу новий контракт, але відхід Крооса, безперечно, значно спростив це рішення для Переса.

Джерело: Marca 

Читайте також: Європейський клуб хоче підписати Романа Яремчука

Гордон жорстко вилаяв президента Інгульця Поворознюка (+ВІДЕО)

Мудрик відреагував на відставку Почеттіно (+ФОТО)

Відомо, чому Анчелотті обере Куртуа на фінал ЛЧ, а не Луніна

319
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS