Поділитись:

Європейський клуб хоче підписати Романа Яремчука

Середа, 22 травня 2024, 16:08
321
0
0
Європейський клуб хоче підписати Романа Яремчука

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C6Ofa4XIKAB/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Нападник збірної України Роман Яремчук, який зараз на правах оренди виступає за іспанську Валенсію, може незабаром змінити клубну прописку.

За інформацією турецького видання Mackolik, 28-річним форвардом активно цікавиться Трабзонспор. Команда з Трабзона шукає підсилення для атакувальної лінії і бачить в особі Яремчука ідеального кандидата.

Яремчук перейшов до Валенсії на правах оренди з бельгійського Брюгге. За цей час він провів за іспанську команду 28 матчів у всіх турнірах, забив 4 голи.

Орендна угода Яремчука з Валенсією розрахована до кінця сезону. "Кажани" не планують викуповувати контракт українця, а Брюгге, згідно з інформацією Mackolik, більше не має наміру віддавати його в оренду. Бельгійський клуб зацікавлений лише у продажі Яремчука.

Трабзонспор не хоче зволікати з трансфером Яремчука і прагне закрити угоду вже цього літа, щоб форвард мав час на адаптацію до команди перед стартом нового сезону. Крім того, турецький клуб не самотній у своїх прагненнях підписати Яремчука. Інші клуби також цікавляться українським форвардом, проте саме турецький клуб, за даними джерела, наразі є лідером у боротьбі за його підпис.

Transfermarkt оцінює трансферну вартість Яремчука в 4 мільйони євро.

Джерело: Mackolik

Читайте також: Гордон жорстко вилаяв президента Інгульця Поворознюка (+ВІДЕО)

Мудрик відреагував на відставку Почеттіно (+ФОТО)

Відомо, чому Анчелотті обере Куртуа на фінал ЛЧ, а не Луніна

 

321
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS