Поділитись:

Два європейські гранди хочуть підписати Маурісіо Почеттіно

Середа, 22 травня 2024, 14:09
467
0
0
Два європейські гранди хочуть підписати Маурісіо Почеттіно

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C7AAtHvMsbt/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Несподіване звільнення Маурісіо Почеттіно з лондонського Челсі сколихнуло футбольний світ. За даними ЗМІ, цим шансом вже активно цікавляться два європейських гранди - Манчестер Юнайтед та Баварія Мюнхен.

Поява Почеттіно на ринку тренерів моментально змінює ситуацію для багатьох топклубів. Гарна репутація та порівняно молодий вік роблять його дуже привабливою кандидатурою. Врятувавши сезон Челсі, піднявши команду з 11-го місця у квітні на шосте місце, програвши лише один матч з останніх 15, Почеттіно довів свою тренерську майстерність.

Манчестер Юнайтед вже давно має проблеми з головним тренером, особливо враховуючи невдачі Еріка тен Гага. Голландський тренер привів команду до невтішного восьмого місця з негативною різницею м'ячів. Попри фінал Кубка Англії проти Манчестер Сіті (25 травня), майбутнє тен Гага залишається під питанням.

Нові власники Юнайтед, INEOS, вже давно захоплюються Почеттіно і можуть побачити в його доступності ідеальний момент для швидкої зміни тренера. Як повідомляється, "деякі вважають, що навіть перемога на Вемблі не зможе врятувати тен Гага від звільнення".

Баварія Мюнхен також не проти поборотися за Почеттіно. Аргентинця внесли до свого списку претендентів на заміну Томаса Тухеля. Сезон під керівництвом Тухеля видався невдалим, адже команда посіла лише третє місце. Хоча спочатку Баварія вирішила розірвати контракт з Тухелем, остання спроба залишити його в клубі провалилася.

Зараз мюнхенці розглядають інших кандидатів, таких як Томас Франк з Брентфорда та Вінсент Компані з Бернлі, але останні досягнення Почеттіно роблять його більш привабливим варіантом.

Джерело: eplindex

Читайте також: Челсі знайшов тренера, який може розкрити потенціал Мудрика

Мудрик відреагував на відставку Почеттіно (+ФОТО)

Стали відомі шанси перемоги України на Євро-2024

467
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS