Поділитись:

Челсі знайшов тренера, який може розкрити потенціал Мудрика

Середа, 22 травня 2024, 12:47
485
0
0
Челсі знайшов тренера, який може розкрити потенціал Мудрика

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/Cx6esT-ISup/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Після всього одного сезону на чолі Челсі Маурісіо Почеттіно залишив тренерський пост. Хоча невпевненість щодо його майбутнього в клубі вже витала в повітрі, новина про звільнення стала неочікуваною.

Шосте місце та п'ять перемог поспіль наприкінці сезону натякали, що Почеттіно нарешті знайшов оптимальний склад. Проте, власник клубу Тодд Боулі вирішив шукати нового тренера.

За даними The Guardian, Челсі розглядає кандидатуру Кірана Маккенни з Іпсвіч Таун. Цікавиться цим тренером також Брайтон, а для Манчестер Юнайтед він взагалі не чужа людина.

Головною перешкодою для запрошення Маккенни в Челсі можуть стати його минуле в Манчестер Юнайтед та масштабність лондонського клубу.

Чому Маккенна може розкрити потенціал Мудрика?

Поки що Михайло Мудрик не виправдовує свого цінника у 89 мільйонів фунтів. Під керівництвом Почеттіно він забив лише 5 голів та віддав 2 асисти у 31 матчі.

Стиль гри Іпсвіча під керівництвом Маккенни може допомогти Мудрику краще розкритися. "Тракторна бригада" показувала яскравий атакувальний футбол, що принесло їм підвищення та звання "тренера топкласу" Маккенні від аналітика StatmanDave.

Маккенна любить залучати крайніх півзахисників у своїй схемі 4-2-3-1, що особливо пасує Мудрику на його лівому фланзі.

В оренді в Іпсвічі вдало проявили себе Омарі Хатчінсон (10 голів) та Нейтан Бродхед (13 голів), які саме завдяки тактиці Маккенни отримували свободу дій. Хатчінсон, наприклад, забив 6 голів з лівого краю поля за 9 матчів.

Ще однією сильною стороною команди Маккенни є підключення захисників до атак. Зокрема, Лейф Девіс відзначився рекордними в лізі 18 асистами, що створює для Мудрика додаткові можливості для голів.

Вміння Маккенни розкривати потенціал кожного гравця вселяє впевненість, що він зможе зробити те саме і з Мудриком. 23-річний український вінгер ще може багато чого досягнути, а Боулі сподівається, що саме Маккенна перетворить його на ту зірку, якою він його бачив під час трансферу.

Читайте також: Мудрик відреагував на відставку Почеттіно (+ФОТО)

Стали відомі шанси перемоги України на Євро-2024

Аталанта - Баєр Леверкузен: прогноз Конкурента на фінал Ліги Європи

485
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS