Поділитись:

Матч Гетафе за участі скандального Грінвуда було зупинено через образливі скандування

Неділя, 19 травня 2024, 18:34
196
0
0
Матч Гетафе за участі скандального Грінвуда було зупинено через образливі скандування

Джерело фото: https://x.com/GetafeCF/status/1792103347488485470

Матч Ла Ліги між Гетафе та Алавесом було тимчасово зупинено через образливі скандування на адресу форварда Манчестер Юнайтед Мейсона Грінвуда, який виступає за іспанський клуб на правах оренди.

22-річний футболіст протягом сезону захищає кольори Гетафе, будучи орендованим у Манчестер Юнайтед. У лютому 2023 року з нього були зняті звинувачення у спробі зґвалтування та нападі, які він рішуче заперечував.

Перехід Грінвуда до мадридського клубу Гетафе весь час переслідують скандали, пов'язані з цими звинуваченнями. Під час матчу проти Алавеса гру довелося зупинити через образливі скандування на адресу англійського футболіста після того, як господарі поля вийшли вперед.

Головний арбітр матчу Хорхе Фігероа Васкес вимушений був призупинити гру на 18-й хвилині через скандування "Грінвуд, помри", які лунали з боку фанатів Гетафе. Організатори матчу через гучномовці звернулися до вболівальників із проханням припинити негативні скандування.

Після попередження неприємні вигуки помітно стихли.

З усім тим, керівництво Гетафе стурбоване постійною критикою на адресу їхнього молодого форварда протягом усього матчу. Клуб поки що не повідомляв, чи подаватиме офіційну скаргу до Ла Ліги щодо цього інциденту.

Алавес здобув перемогу з рахунком 1:0, а Гетафе зазнав четвертої поразки поспіль. Грінвуд, який відіграв увесь матч, не зміг покращити свою статистику в Ла Лізі цього сезону - 8 голів та 6 асистів.

Малоймовірно, що гравець збірної Англії (1 матч) повернеться до Манчестер Юнайтед наступного сезону, оскільки гранд АПЛ розглядає варіанти з черговим орендним періодом або постійним трансфером Грінвуда. Його контракт з рідним клубом діє до червня 2025 року з опцією продовження ще на рік.

Читайте також: Барселона шукає новий багатомільйонний кредит для пом'якшення економічної кризи

Травмований лідер Реала може вийти в стартовому складі на фінал Ліги чемпіонів

Шевченко прокоментував перемогу Усика над Ф'юрі (+ВІДЕО)

В Ла Лізі спалахнув скандал: Клуби звинувачуються у договорняку

196
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS