Поділитись:

Аллегрі буде судитися з Ювентусом через його звільнення

Неділя, 19 травня 2024, 13:43
209
0
0
Аллегрі буде судитися з Ювентусом через його звільнення

Звільнення Массіміліано Аллегрі з посади головного тренера Ювентуса може мати продовження у суді, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, що Аллегрі було звільнено у п'ятницю, 17 травня, після фіналу Кубка Італії. Попри перемогу Ювентуса, тренер влаштував скандал на тренерській лаві, а також, за повідомленнями, погрожував головному редактору Tuttosport Гвідо Вакіаго.

La Gazzetta dello Sport повідомляє, що керівництво Ювентуса вважає звільнення Аллегрі вимушеним кроком, і розглядає можливість розірвання контракту за "поважні причини".

Якщо це рішення буде ухвалено, то Ювентус зможе уникнути виплати Аллегрі решти 7 мільйонів євро за контрактом, який діяв до літа 2025 року.

За даними джерела, колишній тренер "чорно-білих" ще не визначився зі своїми подальшими діями. Якщо буде визнано, що звільнення було законним, він все одно зможе подати апеляцію. На оскарження звинувачень, які йому пред'явив генеральний директор клубу Мауріціо Сканавино від імені юристів, у Аллегрі є п'ять днів з моменту звільнення.

Якщо ж буде доведено, що звільнення відбулось без поважних причин, або Аллегрі успішно оскаржить рішення клубу, тренер матиме право отримати не тільки решту 7 мільйонів євро за контрактом, а й додаткову компенсацію за можливу шкоду репутації.

Джерело: La Gazzetta dello Sport 

Читайте також: Тренер Дженоа: Маліновський добре тренувався останнім часом

Роналду розповів хто стане чемпіоном АПЛ цього сезону (+ВІДЕО)

Європейський гранд хоче забрати Довбика з Жирони – клуби розпочали перемовини

209
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS