Поділитись:

Інтер - Лаціо: прогноз Конкурента на матч Серії А, 20 травня 2024

Неділя, 19 травня 2024, 10:11
185
0
0
Інтер - Лаціо: прогноз Конкурента на матч Серії А, 20 травня 2024

фото football-italia.net

У цьому сезоні Інтер та Лаціо вже встигли зіграти 2 матчі й в них обох виграли "нерадзуррі". Спочатку це сталося в чемпіонаті (2-0), а потім в півфіналі Суперкубка (3-0). Сьогодні ж у римлян буде шанс трішки покращити цю статистику, оскільки їх суперник вже не має мотивації й просто дограє сезон. Старт гри о 19:00 за київським часом.

Зірвати джекпот можна тут

Інтер

"Змії" вже стали чемпіонами Італії та в останніх турах грають у своє задоволення. І якщо із традиційно незручним Сассуоло це не вийшло (0-1), то від Фрозіноне "нерадзуррі" в попередньому турі не залишили нічого (5-0). Тому остерігатись цю команду все ж потрібно. Тим більше, що Індзагі зараз дає грати всім, а тому й мотивація у команди є, оскільки резервісти хочуть проявити себе.

Лаціо

"Орли" після зміни тренера намагались втрутитись в боротьбу за Лігу чемпіонів. Тудор, який змінив Саррі на тренерській лаві, програв в рамках Серії А лише 1 матч і здобув 5 перемог в 7 іграх. Щоправда, єдина поразка була в римському дербі, що точно запам'ятається фанатам. 

Щодо турнірної таблиці, то тут Аталанта вчорашньою перемогою над  Лечче (2-0) гарантувала собі вихід до Ліги чемпіонів, що означає, що Лаціо залишається лише принципове протистояння з Ромою за 6 місце. Поки що "б'янкочелесті" відстають від "джалароссі" на 1 бал, але команда Де Россі суттєво здала під кінець сезону, а тому в Тудора та компанії є надії їх обійти в турнірній таблиці. Окрім того, шосте місце ще може дати перепусту до Ліги чемпіонів. Поки що це не доконаний факт, але в італійських ЗМІ вже була інформація, що в разі п'ятого місця в Серії А і перемоги в Лізі Європи Аталанти шосте місце чемпіонату Італії може потрапити до Ліги чемпіонів.

Отримати круті бонуси можна тут.

Букмекери бачать фаворитом цієї Лаціо - коефіцієнт 

Ми ж вважаємо, що Лаціо не програє:

Перемога Інтера - 29%

Нічия - 34%

Перемога Лаціо - 37%

Читайте також:

Торіно впевнено перемогло лідера Серії А Мілан (+ВІДЕО)

Аталанта обіграла Лечче і зіграє у Лізі чемпіонів

Міланський Інтер хоче підписати кривдника збірної України

185
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS