Поділитись:

Міланський Інтер хоче підписати кривдника збірної України

Середа, 15 травня 2024, 14:36
212
0
0
Міланський Інтер хоче підписати кривдника збірної України

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C4nzRhdo8SG/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Чинний чемпіон Серії А, Інтер Мілан, має намір посилитися нападником Дженоа Альбертом Гудмундссоном під час літнього трансферного вікна.

За інформацією La Gazzetta dello Sport, "нерадзуррі" готують пропозицію ісландському футболісту, яку буде озвучено після завершення сезону. Інтер вже провів зустріч з агентами гравця і дізнався про його зацікавленість у переході до міланського клубу.

Однак, реалізація трансферу залежить від отримання позики від Pimco. Ці кошти також будуть використані для подовження контрактів з Лаутаро Мартінесом, Ніколо Бареллою та навіть головним тренером Сімоне Індзагі.

Дженоа оцінює Гудмундссона у 30-35 мільйонів євро, тоді як Інтер бажає спочатку орендувати його з обов'язковим викупом. Така схема дозволить розподілити витрати на 2025 рік, що також вигідно і для Дженоа, яка вже отримала непоганий прибуток від продажу Раду Драгушина до Тоттенгема.

Для зниження вартості трансферу Інтер готовий запропонувати Дженоа декількох своїх гравців. Серед них Маттео Цанотті, Мартін Састріано, який повертається з успішного орендного перебування в Бресті, а також Франческо Піо Еспозіто.

Нагадаємо, що 26-річний нападник Ісландії відзначився забитим голом у ворота збірної України під час фінального матчу кваліфікації на Євро-2024 (2:1).

Джерело: La Gazzetta dello Sport

Читайте також: Реал Мадрид завдяки Луніну встановив рекорд Ла Ліги

Астон Вілла сенсаційно потрапила до Ліги чемпіонів

Анчелотті визначився з воротарями Реала на останні матчі сезону

212
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS