Поділитись:

Гравці Барселони не задоволені відношенням Хаві

Субота, 18 травня 2024, 13:59
216
0
0
Гравці Барселони не задоволені відношенням Хаві

фото: https://x.com/FCBarcelona

Журналіст Фернандо Поло повідомив через Mundo Deportivo, що деякі гравці Барселони відчувають жорстоке поводження з боку Хаві.

Не секрет, що Хаві зараз переживає період, коли клуб вирішує його майбутнє. З'явилися повідомлення про те, що деякі члени команди незадоволені роботою Хаві й були б не проти, щоб він пішов. Цікаво, що вони донесли цю думку до президента клубу Жоана Лапорти ще до його зустрічі з Хаві.

Як повідомлялось раніше, Лапорта вирішив не утримувати Хаві, попри попередні заяви про те, що колишній півзахисник продовжить керувати командою ще один сезон.

Така різка зміна рішення клубу спричинила значні заворушення в команді, які торкнулися гравців основного складу. Репортер Фернандо Поло припускає, що кілька гравців Барселони незадоволені тим, як Хаві керує командою.

Одним з можливих прикладів невдоволення може бути Віктор Роке, який з моменту переходу до клубу опинився на лаві запасних. Бразильський легіонер зіграв лише 327 хвилин у 14 матчах у всіх турнірах, в середньому трохи більш як 23 хвилин за гру. Такий обмежений ігровий час може бути причиною його невдоволення керівництвом Хаві.

Читайте також: Український футболіст розповів, як в Грузії його команда грала на контору

Лунін відверто прокоментував те, що Куртуа може вийти у старті на фінал ЛЧ

216
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS