Поділитись:

Динамо - Кривбас: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 18 травня 2024

Субота, 18 травня 2024, 10:10
204
0
0
Динамо - Кривбас: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 18 травня 2024

фото ФК Кривбас

Динамо вже стало срібним призером УПЛ, а Кривбас - бронзовим. Тому у них ніби-то не має бути мотивації на цей матч, але за бажання її можна знайти. Наприклад Кривбас може згадати матч першого кола (0-2) і спробувати взяти реванш, а Динамо захотіти реабілітуватись перед вболівальниками за поразку в Класичному (0-1). Старт гри о 15:30 за київським часом.

Зірвати джекпот можна тут

Динамо

Як вже було зазначено, Динамо в попередньому турі програло Шахтарю в Класичному (0-1) та втратило можливість наздогнати "гірників" у турнірній таблиці. Тому змушене буде задовольнитися срібними медалями, що вже є прогресом в порівняння з минулим сезоном, коли кияни стали четвертими. Тим більше, що вже по ходу сезону в команді змінився тренер. Шовковський прийшов замість Луческу і до попереднього туру йшов без поразок, здобувши 15 перемог у 17 матчах. Дебютував же в ролі тренера СаШо саме в грі з Кривбасом (2-0), а тому, як перемагати команду Вернидуба він вже знає. 

Кривбас

Криворіжці теж програли в попередньому турі. Сталося це в грі з Поліссям (0-1), яка розтягнулась майже на добу, через повітряні тривоги у Кривому Розі. А перед цим "червоно-білі" зазнали поразки в дербі з Дніпром-1 (0-1). І в обох цих іграх криворіжці дуже невдало діяли в атаці, створюючи мінімум гостроти біля воріт суперників. Та ж сама проблема в них була і в першому колі в грі проти Динамо. Тому сьогодні команді Вернидуба варто було б продемонструвати, що вона не просто так має третю найкращу атаку в лізі після Динамо та Шахтаря, а заодно й покращити собі настрій після невдалих матчів.

Отримати круті бонуси можна тут.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Динамо - коефіцієнт 1.66

Ми ж думаємо, що Кривбас не програє:

Перемога Динамо - 33%

Нічия - 34%

Перемога Кривбасу - 33%

Читайте також:

Топ-5 гравців, які розкрились в поточному сезоні УПЛ

Гравець Кривбасу: Ні про яке розслаблення не може бути й мови

Гравці Кривбасу отримають додаткові преміальні за бронзові медалі

204
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS