Поділитись:

Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 19 травня 2024

Неділя, 19 травня 2024, 12:30
198
0
0
Ла Ліга: прогнози Конкурента на матчі 19 травня 2024

Джерело фото: https://x.com/atletienglish/status/1791189717263720786

Ла Ліга, 37 тур Атлетік Більбао вдома зіграє проти Севільї. Мадридський Атлетіко прийме середняка Осасуну. Барселона протистоятиме Райо Вальєкано. Бетіс зіграє з Реал Сосьєдадом у боротьбі за єврокубки. Аутсайдер Кадіс прийматме середняка Лас-Пальмас. Гранада, яка вже вилетіла прийматиме Сельту. Ще одна битва аутсайдерів: Мальорка битиметься проти Альмерії. Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

 

Атлетік Більбао - Севілья

Неділя, 19 травня, 20:00.

Атлетік Більбао не у найкращій формі (1 перемога, 3 нічиї, 3 поразки в останніх 7 матчах). Вони програли останній матч, хоча і відкрили рахунок. Вдома цього сезону вони не програють з вересня (14 перемог, 6 нічиїх).

Севілья знаходиться в середині таблиці і хоче потрапити до топ-10. Вони виграли дві останні зустрічі з Атлетіком Більбао на виїзді, але загалом їхній виїзний результат невтішний (4 перемоги, 6 нічиїх, 8 поразок).

Прогноз: Цей матч важко прогнозувати. Атлетік Більбао майже завжди сильний вдома, але останнім часом нестабільний. Севілья також нестабільна, особливо на виїзді. Цікаво буде спостерігати за тим, чи зможе півзахисник Атлетіка Більбао Мікель Веска знову забити Севільї (4 голи в останніх 2 зустрічах), а також чи продовжить Юссеф Ен-Несірі забивати голи за Севілью (4 голи в останніх 5 матчах).

Цікаві факти:

  • Тільки один з останніх 27 домашніх матчів Атлетіка Більбао в усіх турнірах завершився без голів.
  • Мікель Веска з Атлетіка Більбао забив більше двох голів лише у ворота однієї команди - Севільї (4 голи).

Статистика: Севілья виграла дві останні зустрічі з Атлетіком Більбао на виїзді.

Букмекери вважають Атлетік фаворитом з коефіцієнтом 1.70.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Більбао переможе:

Перемога Атлетік Більбао - 42%. 
Нічия - 30%.  
Перемога: Валенсії - 28%.


Атлетіко Мадрид - Осасуна

 

Неділя, 19 травня, 20:00.

Атлетіко Мадрид вже забезпечив собі місце в Лізі чемпіонів і перебуває у відмінній формі (4 перемоги поспіль). Вони також вигравали у п'яти останніх зустрічах з Осасуною "насухо". Вдома Атлетіко поступався лише одного разу, коли пропускав першим (3 перемоги, 1 поразка).

Осасуна навпаки програла 6 з останніх 9 матчів і нічим не може порадувати своїх вболівальників. Вони також програли всі 7 матчів проти команд з топ-4 цього сезону. Тренер Осасуни Ягоба Аррасате жодного разу не перемагав Атлетіко (11 поразок).

Прогноз: Атлетіко Мадрид - явний фаворит цього матчу. Вони перебувають у відмінній формі, особливо вдома, і мають психологічну перевагу над суперником. 

Цікаві факти:

  • Антуан Грізманн з Атлетіко забив перший гол в матчі проти Осасуни в першому колі, але лише один з його останніх дев'яти голів став голом, що відкриває рахунок.
  • Анте Будімір з Осасуни, можливо, повернеться після травми. Він є найкращим бомбардиром своєї команди (16 голів) і забив першим у трьох з останніх п'яти матчів, в яких йому вдавалося забити.

Статистика: Атлетіко Мадрид забивав у обох таймах у 18 матчах Ла Ліги цього сезону - це найвищий показник у чемпіонаті.

Букмекери вважають Атлетіко фаворитом з коефіцієнтом 1.40.

Ми вважаємо, що Мадрид переможе:

Перемога Атлетіко Мадрид - 59%. 
Нічия - 26%.  
Перемога: Осасуни - 15%.


Барселона - Райо Вальєкано

 

Неділя, 19 травня, 20:00.

Барселона близька до того, щоб посісти друге місце та зіграти в Суперкубку Іспанії. Вони виграли 6 з 7 останніх матчів на своєму полі (1 поразка) і не пропускали голів у 4 з останніх 5 домашніх перемог у Ла Лізі. Однак їм не вдавалося перемогти Райо Валлекано в останніх п'яти зустрічах чемпіонату (2 нічиї, 3 поразки).

Райо Валлекано практично забезпечив собі місце в Ла Лізі на наступний сезон. Вони виграли останній матч удесятьох і не програють в останніх двох турах. Водночас на виїзді у них справи кепські (3 нічиї, 5 поразок) - вони не забивали в 6 з останніх 8 матчів.

Прогноз: Цей матч важко прогнозувати. Барселона сильна вдома, але не може обіграти Райо вже в п'яти зустрічах поспіль. Господарі матимуть перевагу, але забити їм буде непросто. 

Цікаві факти:

  • Фермін Лопес забив обидва голи за Барселону в останній перемозі. 5 з його 7 голів у цьому сезоні Ла Ліги він забив після 60-ї хвилини.
  • Альваро Гарсія забив останні два голи Райо на виїзді, обидва - другими в матчі, який завершився поразкою 1:2.

Статистика: Барселона забивала пенальті в 5 з останніх 6 матчів.

Букмекери вважають Барсу фаворитом з коефіцієнтом 1.25.

Ми вважаємо, що "блауграна" переможе:

Перемога Барселони - 57%. 
Нічия - 23%.  
Перемога: Райо Вальєкано - 30%.


Реал Бетіс - Реал Сосьєдад

 

Неділя, 19 травня, 20:00.

Реал Бетіс прагне перемогти, щоб зберегти шанси на шосте місце і Лігу Європи. Вони не програють в останніх шести матчах Ла Ліги (4 перемоги, 2 нічиї) і не програвали Реалу Сосьєдаду в останніх п'яти зустрічах (2 перемоги, 3 нічиї).

Реал Сосьєдад практично забезпечив собі місце в єврокубках (Ліга Європи або Ліга конференцій). Вони не вражають результативністю в останніх матчах і програли останній виїздний матч у Ла Лізі.

Прогноз: Матч обіцяє бути рівним. Реал Бетіс сильний вдома і мотивований, але не завжди забиває багато голів. Реал Сосьєдад навпаки нестабільний на виїзді. Цікаво буде спостерігати за тим, чи продовжить Айосе Перес забивати за Бетіс (4 голи в останніх 5 матчах) і чи зможе Андре Сілва знову забити швидкий гол за Сосьєдад (гол на 3-й хвилині в останньому матчі).

Цікаві факти:

  • Айозе Перес забив у чотирьох з останніх п'яти матчів Ла Ліги за Бетіс, при цьому три з них стали переможними.
  • Андре Сілва з Реала Сосьєдад забив гол на 3-й хвилині в останньому матчі проти Валенсії. Він відкрив рахунок у чотирьох з останніх семи матчів, в яких йому вдавалося забити.

Статистика: Реал Бетіс забив щонайменше два голи в шести з останніх семи матчів Ла Ліги.

Букмекери вважають Бетіс фаворитом з коефіцієнтом 2.55.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що буде нічия:

Перемога Реал Бетіса - 30%. 
Нічия - 42%.  
Перемога: Реал Сосьєдада- 27%.


Кадіс - Лас-Пальмас

 

Неділя, 19 травня, 20:00.

Кадіс здобув дві перемоги поспіль у Ла Лізі вперше в цьому сезоні і прагне вирватися з зони вильоту. Вдома вони не програють командам із нижньої частини таблиці (2 перемоги, 6 нічиїх) і не програвали останні 6 матчів Ла Ліги на своєму полі (3 перемоги, 2 нічиї). Також Кадіс не програвав вдома Лас-Пальмасу з 1987 року (4 перемоги, 3 нічиї).

Лас-Пальмас практично забезпечив собі місце в Ла Лізі на наступний сезон. Вони зіграли внічию з Бетісом в останньому матчі (2:2) і не програють вдома вже в двох матчах. Водночас на виїзді в них справи кепські (2 нічиї, 5 поразок) - вони не можуть забити в трьох з останніх чотирьох матчів.

Прогноз: Матч обіцяє бути нервовим. Кадісу потрібна перемога, щоб вижити. Лас-Пальмас може зіграти розкуто, адже їм майже нічого не потрібно. 

Цікаві факти:

  • Рубен Алькарас забив єдиний гол Кадіса в останньому домашньому матчі (1:0 проти Гетафе).
  • Альберто Молейро приніс Лас-Пальмасу нічию з Бетісом, забивши на 80-й хвилині. Це його третій гол у цьому сезоні, причому всі три - з 60-ї по 80-ту хвилину.

Статистика: У семи з останніх дев'яти матчів Лас-Пальмаса в Ла Лізі (1 нічия, 8 поразок) забивала тільки одна команда.

Букмекери вважають Кадіс фаворитом з коефіцієнтом 1.80.

Ми вважаємо, що Кадіс переможе:

Перемога Кадіса - 44%. 
Нічия - 38%.  
Перемога: Лас-Пальмаса - 18%.


Гранада - Сельта

 

Неділя, 19 травня, 20:00.

Гранада вже втратила місце в Ла Лізі і програла три останні матчі. Вони також програли 9 з останніх 10 зустрічей з Сельтою. Вдома цього сезону їм вдалося перемогти лише двічі, і обидва рази на своєму стадіоні.

Сельта ще не забезпечила собі місце в Ла Лізі на наступний сезон, але близька до цього. Вони виграли останній матч, перевернувши хід гри з 0:1. На виїзді в Сельти справи не дуже добрі (1 перемога, 1 нічия, 5 поразок) - вони забили лише у двох з останніх п'яти матчів. Водночас Сельта не програє на полі Гранади з 2013 року (3 перемоги, 4 нічиї).

Прогноз: Матч навряд чи буде цікавим. Гранада вже втратила мотивацію, а Сельта повинна зосередитися на тому, щоб уникнути вильоту. 

Цікаві факти:

  • Лукас Боє з Гранади забив 3 голи в останніх 6 матчах, причому 10 з його 12 останніх голів було забито після перерви.
  • Юрген Стренд Ларсен із Сельти забив у двох з останніх п'яти виїзних матчів, обидва голи - після перерви. Він також забив єдиний гол у матчі проти Гранади в першому колі (1:0).

Статистика: Сельта забила гол у першому таймі лише в одному з останніх семи виїзних матчів.

Букмекери вважають Сельту фаворитом з коефіцієнтом 2.10.

Ми вважаємо, що Сельта переможе:

Перемога Гранади - 27%. 
Нічия - 34%.  
Перемога: Сельти- 39%.


Мальорка - Альмерія

 

 

Неділя, 19 травня, 20:00.

Мальорка близька до того, щоб вчетверте поспіль залишитися в Ла Лізі. Їм потрібно всього одна перемога, щоб забезпечити собі місце в найвищому дивізіоні Іспанії. Вони не вражають останніми матчами (1 перемога, 2 нічиї, 1 поразка), але цього може вистачити. Вдома проти команд із нижньої частини таблиці в цьому сезоні Мальорка має невтішну статистику (1 перемога, 3 нічиї, 1 поразка).

Альмерія вже втратила місце в Ла Лізі. Вони мають всього дві перемоги в цьому сезоні - гірший показ в історії Ла Ліги. Але дві останні виїзні гри Альмерія не програвала (2 перемоги, 1 нічия).

Прогноз: Мальорка повинна перемагати, щоб убезпечити себе від вильоту. Альмерія навряд чи чинитиме серйозний опір. 

Цікаві факти:

  • Ведат Мурікі з Мальорки може швидко відкрити рахунок - 8 з його 9 останніх голів були першими за матч.
  • Чоло Лοзано з Альмерії забив 3 голи в останніх 4 матчах, причому всі - перші голи в матчі.

Статистика: В жодному з останніх восьми матчів між цими командами не було забито голів з обох сторін.

Букмекери вважають Мальорку фаворитом з коефіцієнтом 1.53.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Мальорка переможе:

Перемога Мальорки - 47%. 
Нічия - 33%.  
Перемога: Альмерії - 21%.

Читайте також: Атлетіко Мадрид несподівано хоче підписати Луніна

Найдорожчий гравець в історії клубу: Жирона купує чемпіона світу

Барселона неочікувано змінила рішення: Хаві Ернандеса звільнено

198
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS