Поділитись:

Італійська модель розповіла про свої романи з Роналду та Балотеллі (+ФОТО)

Четвер, 16 травня 2024, 17:55
8972
2
1
Італійська модель розповіла про свої романи з Роналду та Балотеллі (+ФОТО)

Фото: Instagram @ficoraffaella

Раффаелла Фіко поділилася подробицями своїх стосунків з відомими футболістами Кріштіану Роналду та Маріо Балотеллі в італійському шоу "Storie di Donne".

39-річна акторка та модель згадала про "коротку та інтенсивну історію" з Роналду:

Мені було 20 чи 21, я була на Сардинії на заході, там ми й познайомилися. Він підійшов до мене, почав залицятися, ми обмінялися номерами. Так розпочалася ця коротка історія.

 

Я навіть не знала, хто він. Я була зі своїм агентом, який сказав мені: "Подивися, хто з тобою", а я запитала, хто це. Він пояснив, що це один із найкращих футболістів світу.

 

З Кріштіану Роналду це була прекрасна, інтенсивна історія, яку я бережу в своєму серці. Він був моїм першим хлопцем...», - поділилася Раффаелла.

Фото: Instagram @ficoraffaellaФото: Instagram @ficoraffaellaФото: Instagram @ficoraffaellaФото: Instagram @ficoraffaella

Вона також розповіла про бурхливі стосунки з Маріо Балотеллі, від якого має 11-річну доньку П'єру.

«Я познайомилася з Балотеллі в клубі, я пішла туди з його сестрою, з якою познайомилася на реаліті-шоу. Його сестра дала йому мій номер, потім ми почали спілкуватися, зустрілися, а в кінці вечора він дістав із багажника машини букет троянд», - згадала Фіко.

Згадуючи про батьківство Балотеллі, Раффаелла зізналася:

«Він не хотів бути батьком і просив мене про тест ДНК. Можливо, тому що він був занадто молодим і трохи запальним, спочатку він не хотів бути батьком. Він зраджував мене неодноразово, це були публічні зради, які неможливо було приховати.

 

Я не тримаю на нього зла, я йому все пробачила, адже від наших стосунків народилася наша дочка, і вона - моя велика любов. Звичайно, були зради, коли ми були разом, він мене зраджував... Він зраджував мене неодноразово, це були публічні зради, які неможливо було приховати. Я його пробачила, бо була дуже закохана... Балотеллі був великим коханням мого життя», - підкреслила акторка.

Фото: Instagram @ficoraffaellaФото: Instagram @ficoraffaellaФото: Instagram @ficoraffaellaФото: Instagram @ficoraffaella

Джерело: Marca

Читайте також: Шикарна футболістка Мадлен Райт поділилась сексуальними знімками

Дружина Мауро Ікарді оголилась на фотосесії

Італійська модель та ексарбітр Клаудія Романі вразила мережу відвертим бікіні (+ФОТО)

8972
2
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS