Поділитись:

Ребров: Тренерська робота складніша, ніж гра на футбольному полі

Четвер, 16 травня 2024, 11:53
338
0
0
Ребров: Тренерська робота складніша, ніж гра на футбольному полі

Фото: УАФ

Головний тренер збірної України Сергій Ребров порівняв роботу футболіста та тренера, наголошуючи на складнощах тренерської професії. В інтерв'ю Forbes Ukraine Ребров поділився своїми думками про те, що ж складніше: грати у футбол чи тренувати.

– 10 років тому ви очолили Динамо. Чим нинішній Ребров-тренер відрізняється від 2014-го?

– Мене часто запитують, що важче: бути гравцем чи тренером? Я вважаю, що тренером, тому що після свистка робота гравця закінчується, він йде додому, тоді ж як на тренері лежить аналіз гри, що пройшла, і підготовка до тієї, яка буде.

Якщо в минулому ти був гравцем, цей досвід тобі особливо не допоможе, коли ти станеш тренером. Зате тепер допомагає той досвід, який я отримав за ці десять років. У перший рік тренерства у мене була купа ідей, не підтверджених практикою.

Коли я очолив Динамо, де у футболістів могла бути зарплата по три мільйони доларів на рік, важливим було здобути їхню довіру. Тому я одразу почав шукати індивідуальний підхід до кожного. Згодом їхня віра в мене дала результати, - сказав Ребров.

Нагадаємо, що влітку 2024 року збірна України зіграє на Євро-2024, де потрапила в групу з Румунією, Словаччиною і Бельгією. Матчі нашої команди пройдуть у Мюнхені (17 червня), Дюссельдорфі (21 червня) та Штутгарті (26 червня) відповідно.

Нагадаємо, що перед Євро-2024 збірна України проведе 3 товариські матчі з Німеччини (3 червня), Польщею (7 червня) та Молдовою (11 червня).

Джерело: Forbes Ukraine

Читайте також: Українського суддю затримали представники ТЦК

Мудрик та Миколенко дали свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Головний тренер Челсі Почеттіно прокоментував складність травми Мудрика

338
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS