Поділитись:

Едерсон не бачить, - Гвардіола прокоментував травму воротаря Ман Сіті

Середа, 15 травня 2024, 13:43
494
2
0
Едерсон не бачить, - Гвардіола прокоментував травму воротаря Ман Сіті

Джерело фото: https://x.com/ManCity/status/1789984646840676498

Пеп Гвардіола розповів про стан воротаря Едерсона, якого довелося замінити під час матчу Манчестер Сіті проти Тоттенгема (2:0).

Бразилець отримав травму ока після зіткнення з Крістіаном Ромеро з Тоттенгема, коли Сіті лідирували з мінімальним рахунком. Едерсон пірнув, щоб зупинити простріл, і Ромеро ненароком коліном вдарив його по обличчю біля дальньої стійки.

Воротар декілька хвилин лежав на полі, отримуючи допомогу медиків, але все ж таки продовжив гру. Проте невпевнений перший пас після повернення в гру змусив Гвардіолу замінити Едерсона на Штефана Ортегу.

Розлючений Едерсон покинув поле, висловлюючи своє невдоволення, та навіть посварився з Гвардіолою біля тренерської лави. На лавці запасних бразилець штовхнув пляшку та розплакався, а Матеус Нунес спробував його заспокоїти. Це вже четверта заміна Едерсона через травму цього сезону.

Після матчу Гвардіола прояснив ситуацію з Едерсоном:

«У Едерсона не було струсу мозку, у нього проблема з очима. Він не міг нормально бачити, тому лікар порадив мені його замінити. Він отримав удар в око, і воно опухло. Лікар сказав, що його потрібно замінити. У мене не було іншого вибору».

До проблем з травмами у Сіті додалася ще й заміна Кевіна Де Брюйне. Його грубіянським підкатом зупинив Пап Матар Сарр. Де Брюйне важко було продовжувати гру, і Гвардіола повідомив:

«Кевін отримав удар по щиколотці і не міг нормально бігати».

Попри ці неприємності, Сіті здобув важливу перемогу над Тоттенгемом, наблизившись на крок до чемпіонства АПЛ. Перемога в останньому матчі сезону проти Вест Гема на своєму полі гарантує їм чемпіонський титул - четвертий за останні п'ять років. 

Джерело: GOAL

Читайте також: Англійський голкіпер може потрапити до в'язниці

Манчестер Юнайтед - Ньюкасл: прогноз Конкурента на матч АПЛ, 15 травня 2024

Манчестер Сіті наблизився до чемпіонства після перемоги над Тоттенгемом (+ВІДЕО)

494
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS