Поділитись:

Тільки капітани матимуть право підходити до суддів на Євро-2024

Вівторок, 14 травня 2024, 22:39
217
2
0
Тільки капітани матимуть право підходити до суддів на Євро-2024

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) сповістив збірні, які беруть участь у Євро-2024, що під час матчів цього турніру лише капітани національних команд матимуть право підходити до суддів і спілкуватися з ними. Відповідний лист від керуючого директора УЄФА з суддівства Роберто Розетті був опублікований на сайті організації.

Ми хочемо, щоб судді з сильною особистістю приймали рішення, які іноді можуть бути непопулярними, але водночас ми хочемо, щоб вони були більш відкритими і пояснювали, що призвело до тих чи інших рішень.

Суддя не може пояснити рішення, коли на нього нападають 22 гравці. Це може призвести до порушення комунікації, і гарна гра дуже швидко перетвориться на потворну, що погано впливає на імідж футболу.

Деякі рішення, звичайно, завжди будуть обговорюватися. Однак, прагнучи досягти статус-кво, ми в УЄФА хочемо, щоб судді детальніше роз'яснювали свої рішення всім командам, які беруть участь у наступному турнірі - Євро-2024.

Як ми це зробимо? Ідея проста: ми просимо всі команди переконатися, що їхній капітан — єдиний гравець, який спілкується з суддею. Ми просимо капітанів слідкувати за тим, щоб їхні товариші по команді не підходили до судді і не оточували його, дозволяючи вести прямі переговори для того, щоб рішення було передано своєчасно та з повагою", - зазначено у листі Розетті.

Нагадаємо, що чемпіонат Європи відбудеться в Німеччині з 14 червня по 14 липня.

Читайте також:

Буффон назвав головного фаворити на Євро-2024

Вболівальників Арсеналу будуть виганяти зі стадіону Тоттенгему під час матчу з Манчестер Сіті

217
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS