Поділитись:

Колишній півзахисник Евертона і Тоттенгема Гільфі Сігурдссон забив свій перший гол, вийшовши вперше на поле з 2021 року

Вівторок, 17 жовтня 2023, 17:00
203
0
0
Колишній півзахисник Евертона і Тоттенгема Гільфі Сігурдссон забив свій перший гол, вийшовши вперше на поле з 2021 року

Фото: GettyImages

Колишня зірка Прем'єр-ліги Гільфі Сігурдссон забив свій перший гол на міжнародній арені за останні три роки, коли Ісландія розгромила Ліхтенштейн у понеділок ввечері.

 

34-річний гравець відкрив рахунок з пенальті на 22-й хвилині гри, а невдовзі після перерви забив другий, і Ісландія перемогла в Рейк'явіку з рахунком 4:0.

Ці голи стали першими для Сігурдссона у складі національної збірної з тих пір, як він відзначився у фіналі плей-офф відбіркового турніру Євро-2020 проти Угорщини (2:1) у листопаді 2020 року.

Колишній півзахисник Тоттенгема та Евертона вийшов на поле в якості капітана збірної Ісландії проти Данії в матчі Ліги націй, який три дні по тому став його останнім виступом на міжнародній арені за останні три роки. Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Ця перерва завершилася минулого тижня, коли він виграв свій 79-й матч за національну збірну, вийшовши на заміну проти Люксембургу під бурхливі оплески ісландських вболівальників.

«Важко було не почути, це було вже під час моєї розминки і коли я зайшов», - сказав він ісландському виданню Fotbolti. 

«Я ніколи не отримував такого прийому тут, це був надзвичайно шалений прийом».

Повернення Сігурдссона на міжнародний рівень відбулося всього через два місяці після того, як він приєднався до данського клубу Суперліги Лінгбю, який наразі посідає шосте місце в турнірній таблиці.

Півзахисник був без клубу відтоді, як Евертон відпустив його наприкінці сезону 2021-22 після завершення його контракту.Фото: GettyImages

Останній матч Сігурдссон провів з Манчестер Сіт в останній день сезону 2020-21, але Лінгбю запропонував йому можливість повернутися у футбол.Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Сігурдссон зіграв два матчі за Лінгбю після підписання однорічної угоди і зізнався, що був здивований своїм швидким поверненням у міжнародний футбол.

«Я думаю, що з Лінгбю я, можливо, тренувався повноцінно 10-14 разів. Все пройшло швидко, - пояснив він. 

 

Я знаю, що попереду ще довгий шлях, і, ймовірно, пройде кілька місяців, перш ніж я буду в найкращій формі».

Сігурдссон забив 67 голів у 318 матчах Прем'єр-ліги у складі Свонсі, Тоттенгема та Евертона, а також 18 разів відзначився у 42 іграх чемпіонату у складі Редінга.Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Перемога над Ліхтенштейном закріпила за ісландцями четверте місце в групі J і зберегла їхні слабкі шанси на кваліфікацію до Євро-2024.

Читайте також: 🍻Шотландські фани сказали Гаві, що він може безкоштовно випити в Единбурзі після перемоги на Євро-2024

Гравець Ювентуса може бути відстороненим від футболу на 1 рік

203
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS