Поділитись:

Кріштіану Роналду розкрив секрет боротьби зі стресом

Понеділок, 13 травня 2024, 17:43
261
0
0
Кріштіану Роналду розкрив секрет боротьби зі стресом

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C6ZiZ0ALRon/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Кріштіану Роналду, зірка саудівського клубу Аль-Наср, який невпинно крокує до свого 40-річчя, поділився секретом боротьби зі стресом.

Португальська легенда, володар п'яти "Золотих м'ячів", відомий своїм прагненням до досконалості. Він вимагає максимуму від себе і свого оточення. Саме завдяки цій невпинній роботі 39-річний Роналду й досі демонструє приголомшливу форму.

Цього сезону на його рахунку вже 48 голів, і він цілком може досягти позначки у 50 м'ячів. Також попереду розіграш Кубка чемпіонів Короля, де на кону стоїть серйозний трофей. Роналду зробить усе, щоб бути у фізичній та ментальній готовності до завершення сезону 2023-24 та літнього Чемпіонату Європи.

Дбаючи про гостроту розуму та розслаблення тіла, Роналду став глобальним амбасадором та інвестором компанії Whoop, що займається розробкою носимого фітнес-трекера. В інтерв'ю для Whoop CR7 розповів про методи боротьби зі стресом та здоровий сон:

«Одна важлива річ – я не спілкуюся ні з ким після 10-11 години вечора. Не розмовляю по телефону. Я не люблю розмовляти вночі, адже це впливає на мій мозок. Тож після 22:00 – не телефонуйте мені!»

За словами Роналду, Whoop допомагає йому "знати своє тіло зсередини назовні", що дозволяє йому завжди демонструвати найкращу гру на полі. Здається, завершення кар'єри для цього великого футболіста ще далеко. Перш ніж повісити бутси на цвях, він планує забити ще багато голів та побити чимало рекордів.

 

Джерело: Instagram

Читайте також: Анчелотті знову інтригує: тренер розповів хто зіграє у воротах Реала у фіналі ЛЧ

Ексгравця Барселони звинувачують у тому, що замість нього грав брат-близнюк

Забарний до фанів Борнмута: Дуже дякую за цю нагороду

261
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS