Поділитись:

Кривбас програв Поліссю та гарантував собі бронзові медалі, а Динамо - срібні

Понеділок, 13 травня 2024, 16:01
491
0
0
Кривбас програв Поліссю та гарантував собі бронзові медалі, а Динамо - срібні

фото upl.ua

У понеділок, 13 червня, відбулось догравання матчу 28 туру УПЛ Кривбас - Полісся, який вчора команди не змогли дограти через велику кількість тривог у Кривому Розі.

Догравання стартувало з 37 хвилини та рахунку 0-1 на користь Полісся, якому вдалось відзначитись на 25 хвилині зусиллями Танковського, якому вдався прекрасний дальній удар. Після того, як команди повернулись на поле ініціативою заволодів Кривбас, але йому не вдавалось проходити щільний захист гостей. Натомість Полісся досить гостро контратакувало і якби не сейви Маханькова могло б забити ще кілька голів. Так було і в дограванні першого тайму і після коротенької перерви між таймами. А на 82 хвилині прозвучала повітряна тривога, через яку матч було призупинено майже на годину. 

Після чого команди повернулись на поле і неодноразово могли змінювати рахунок на табло, оскільки в обох були гольові моменти. Зокрема, Луіфер ударом головою після кутового влучив у стійку.

УПЛ, 28 тур

Кривбас 0-1 Полісся

Голи: Танковський, 25'

Стартові склади:

Кривбас: Маханьков – Дібанго (По, 60), Бескоровайний, Сантіні, Понєдєльнік (Стецьков, 81') – Хомченовський, Бізімана (Бандейра, 81') – Задерака (Блізніченко, 71'), Луньов, Д. Кузик – Соса.

Полісся: Кудрик – Михайліченко, Шабанов, Кушніренко, Чоботенко – Таллес Коста, Танковський (Крамар, 90+3') – Назаренко, Мустафаєв, Фортюне – Ндукве (Луїфер, 74').

Зазначимо, що ця втрата очок гарантувала Кривбасу бронзові медалі чемпіонату, оскільки тепер він не має навіть теоретичних шансів наздогнати Динамо, яке таким чином достроково здобуло срібні нагороди УПЛ сезону 2023/2024. Полісся ж наздогнало за очками п'ятий Рух, але поступається йому за додатковими показниками.

Читайте також:

Гендир Кривбасу: Ми шукаємо футболістів по всьому світу, для нас немає  окремих континентів, або якогось напрямку

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме фінал Кубка України

Карпати хочуть повернути в Україну ексзірку Зорі

491
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS