Поділитись:

Легендарний голкіпер ПСЖ офіційно завершить кар'єру в Франції

Неділя, 12 травня 2024, 13:48
362
0
0
Легендарний голкіпер ПСЖ офіційно завершить кар'єру в Франції

фото: https://www.instagram.com/keylornavas1/

Коста-риканський голкіпер Кейлор Навас оголосив в Instagram, що несподівано залишить ПСЖ як вільний агент після закінчення свого контракту в червні наступного року. Колишній воротар мадридського Реала відіграє переважно периферійну роль у складі ПСЖ вже три сезони з моменту приходу італійського голкіпера Джанлуїджі Доннарумми у 2021 році. Цього сезону Навас зіграв лише п'ять матчів, у тому числі два в Кубку Франції.

Минулого літа ПСЖ вже планував відхід Наваса, підписавши воротаря Барселони Б Арнау Тенаса. Поки що невідомо, чи буде ПСЖ занурюватися в ринок воротарів залежно від майбутнього Тенаса та Серхіо Ріко в клубі. Колишній воротар Севільї продовжує програму реабілітації після небезпечного для його життя інциденту під час верхової їзди минулого року.

У свої 37 років Навас оголосив про завершення кар'єри в ПСЖ і віддав належне вболівальникам, які допомагали йому відчувати себе як вдома.

«Кожна секунда, проведена на Парк де Пренс, була чудовою. Слава Богу, я завжди відчував його прихильність і підтримку. Для мене було честю захищати цей значок на цьому дивовижному стадіоні. У мене ще є цілі, яких я маю досягти, але я не хотів втратити можливість попрощатися з тим, що було моїм домом».

Читайте також: Челсі з голом Мудрика переміг Ноттінгем Форест. Відома оцінка українця (+ВІДЕО)

Баварія - Вольфсбург: прогноз Конкурента на матч Бундесліги, 12 травня 2024

362
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS