Поділитись:

Президент Франції тисне на Реал через Кіліана Мбаппе

Субота, 11 травня 2024, 16:52
287
0
0
Президент Франції тисне на Реал через Кіліана Мбаппе

Джерело фото: https://madriduniversal.com

Еммануель Макрон, торкнувся теми відходу Кіліана Мбаппе з Парі Сен-Жермен та його участі в майбутніх Олімпійських іграх у Парижі.

Дипломат відмовився від конкретних коментарів та будь-якої реакції на рішення гравця покинути ПСЖ, сказавши, що у нього немає особливих коментарів.

Але пізніше президент наполягав на тому, що він сподівається, що Реал зробить виняток та дозволити суперзірці представляти свою країну на такій важливій події.

«Я розраховую на те, що Реал відпустить Кіліана на Олімпійські ігри, щоб він міг приїхати та зіграти за збірну Франції», - сказав він.

Це не перший раз, коли Макрон коментує можливість участі Мбаппе на Олімпіаді в Парижі. Наразі стає зрозуміло, що президент дуже хоче, щоб майбутня зірка Реала зіграла за свою збірну.

Зрештою, лише на початку цього тижня він сказав, що збирається чинити тиск на майбутній клуб Мбаппе.

«Я сподіваюся, що він візьме участь. У будь-якому випадку я найбільше тисну на його майбутню команду, але поки що відповідь однакова. Давайте дивитися одну подію за іншою. По-перше, у нас на носі Чемпіонат Європи, а тому 14 липня вони (збірна Франції) повинні виграти».

Реал, однак, залишається твердим на своїй позиції щодо недопущення гравців до участі в Олімпіаді, особливо з огляду на те, що вона починається майже відразу після чемпіонату Європи.

Джерело: MadridUniversal

Читайте також:

Баварія вирішила повернути свого легендарного тренера, з яким завоювала требл

ПСЖ злякався ціни гравця Ньюкасла та відмовився від підписання

Хаві не хоче більше бачити Левандовського в Барселоні

287
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS