Поділитись:

Топклуб готовий активувати клаусулу Довбика

П'ятниця, 03 травня 2024, 14:13
483
1
0
Топклуб готовий активувати клаусулу Довбика

Фото: ФК Жирона

Після довгих роздумів керівництво мадридського Атлетіко вирішило зупинити свій вибір на українському нападнику Артемі Довбику. Проте Жирона не планує відпускати гравця без виплати його відступних.

Спортивний директор Атлетіко Андреа Берта чітко усвідомлює, що Довбик не покине Жирону без активації його відступної клаусули, повідомляє El Gol Digital.

Дієго Сімеоне вважає, що Довбик володіє всіма якостями класичного "дев'ятки", які він так шукає для своєї тактичної схеми. На цей час у Атлетіко є три номінальних нападники, але один з них (Антуан Грізманн) більше використовується як фланговий гравець. Тож українець може стати заміною для Мемфіса Депая або Альваро Морати.

Цей випадок є типовим, коли ціна гравця на ринку вища за його відступні. Це трапляється, коли футболіст демонструє феноменальні результати, що перевершують очікування, адже його прогрес стрімкий. Для прикладу, на початку сезону 26-річний нападник оцінювався в 15 мільйонів євро, а зараз, до завершення сезону, його ціна вже сягає 30 мільйонів.

На щастя, Атлетіко або будь-який інший клуб, який прагне його підписати, не буде змушений платити 30 мільйонів. Відступні за Довбика становлять 28 мільйонів євро. Проте Жирона вже розпочала роботу над новим контрактом з гравцем, плануючи значно збільшити цю суму до 100 мільйонів. Однак для цього трансферного вікна це може бути вже запізно.

Джерело: El Gol Digital

Читайте також: Жирона не стурбована звинуваченнями у фінансових порушеннях у трансфері Добвика

Відома умова, за якої Жирона продасть Циганкова

Інсайдер підтвердив, що Реал запропонував Луніну новий контракт

483
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К