Поділитись:

Англійський футбол сам вбиває свої шанси на Єврокубки, - Юрген Клопп

П'ятниця, 03 травня 2024, 14:59
407
0
0
Англійський футбол сам вбиває свої шанси на Єврокубки, - Юрген Клопп

Фото: Скріншот з відео

Юрген Клопп сказав, що англійський футбол вбиває власні шанси просунутися далеко в європейських змаганнях, граючи надто багато матчів.

Головний тренер Ліверпуля заявив, що перевантажений футбольний календар є злочином, який заслуговує на втручання Amnesty International (неурядова організація, що має на меті досліджувати та запобігти грубим порушенням прав людини).

«Загалом, це дуже цікава тема, бачачи, що Астон Вілла минулої ночі програла з рахунком 4:2. Якщо вони вилетять, це означатиме, що жодна англійська команда не потрапить у європейський фінал. Ви всі будете тут та будете це обговорювати. Якщо ви не зменшите інтенсивність для гравців», - сказав Клопп.

Також німець розкритикував телемовника за те, що вони часто ставить матч його команди на обідній час в суботу, відразу після європейської гри.

Клопп був у хорошій формі на своїй звичайній п'ятничній пресконференції та в розслабленому настрої. Залишилося лише три гри, перш ніж він покине Ліверпуль, після своїх славних дев'яти років в команді.

Читайте також:

Манчестер відмовив Гаррі Кейну у трансфері

Несподівані імена: Баварія склала новий список на заміну Тухеля

У наступних двох матчах Реал задіє всіх своїх трьох голкіперів: В якому матчі зіграє Лунін?

407
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К