Поділитись:

Почеттіно після перемоги над Тоттенгемом: Моє майбутнє не в моїх руках

П'ятниця, 03 травня 2024, 12:02
310
0
0
Почеттіно після перемоги над Тоттенгемом: Моє майбутнє не в моїх руках

Джерело фото: https://x.com/ChelseaFC/status/1786083613320138969

Попри переконливу перемогу з рахунком 2:0 над Тоттенгемом, головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно стверджує, що його майбутнє в клубі залишається під питанням.

"Сині" приймали "шпори" на Стамфорд Брідж, здобувши лише дві перемоги в останніх семи матчах у всіх турнірах. Проте цього разу команда Почетіно з легкістю здолала лондонського суперника з рахунком 2:0. Челсі також вдалося зберегти свої ворота в недоторканності лише вдруге за останні 18 матчів проти результативної команди Анге Пастекоглу.

Після матчу Почеттіно прокоментував своє майбутнє:

«Досить! Кожному тренеру потрібен час для втілення своїх ідей та філософії. Але рішення [чи буде надано час] не за мною. Не знаю [чи оцінюють мене власники клубу].

 

Важко щотижня відчувати на собі пильну увагу та оцінку. Це не я вирішую, бути мені тут чи ні [наступного сезону].

 

Поки що нічого не можу сказати. Але можу сказати, що якщо після рішення ми захочемо відповідати славетній історії Челсі, то роботи попереду дуже багато. Побачимо, чи буде у нас час будувати команду саме так.»

Всупереч перемозі та потенційному поверненню до вершин, Тодду Боелі та Clearlake Capital буде складно забути всі невдачі клубу цього сезону. Адже, попри значні витрати на трансфери минулого літа, за керівництва нового власника загальні витрати Челсі перевищили 1 мільярд фунтів.

Оскільки майбутнє Почетіно в клубі залишається невизначеним, все, що може зробити аргентинський тренер, – це якомога краще підготувати свою команду до чотирьох матчів, що залишилися в сезоні, аби справити враження на керівництво Челсі. Наступним суперником "синіх" стане Вест Гем у неділю, 5 травня.

Джерело: Goal

Читайте також: Феєрична реакція фанів Челсі на виступ Мудрика у матчі з Тоттенгемом (+ВІДЕО)

У вболівальника Астон Вілли стався інсульт під час матчу Ліги конференцій

Челсі здолав Тоттенгем та впритул наблизився до єврокубкової зони. Мудрик один з кращих гравців матчу

310
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS