Поділитись:

У вболівальника Астон Вілли стався інсульт під час матчу Ліги конференцій

П'ятниця, 03 травня 2024, 11:22
326
0
0
У вболівальника Астон Вілли стався інсульт під час матчу Ліги конференцій

Джерело фото: https://www.dailymail.co.uk/

Другий тайм півфіналу Ліги конференцій між Астон Віллою та Олімпіакосом був відкладений через зупинку серця у одного з вболівальників.

Уболівальників евакуювали з нижнього ярусу стадіону. Екстрені служби поспішили на місце події, щоб надати термінову допомогу фанату, якому в результаті констатували інсульт.

Обидвом командам було сказано повернулися назад у свої роздягальні.

Співробітники екстрених служб розвісили чорну тканину, намагаючись захистити постраждалого від поглядів тисяч людей на стадіоні. 

Репортер TNT Sports Беккі Айвз почала вести трансляцію з поля в якій сказала:

«На жаль, прямо під час перерви одну з вболівальників нажають невідкладну медичну допомогу. Служби екстреної допомоги діять дуже швидко. Вони швидко евакуювали інших вболівальників з нижнього ярусу стадіону. Було досить багато дискусій щодо того, на який час гра повинна бути зупинена, оскільки вболівальників перемістили в зону очікування. Ми бажаємо вболівальнику всього хорошого та міцного здоров'я», - сказала журналістка.

Лікарі продовжувала надавати допомогу, в той час поки шоковані фанати паралельно спостерігали за гучними сценами, які розгорталися у тунелі біля поля, де Унаї Емері невпинно лаяв свою команду.

Пізніше постраждалого віднесли до машини швидкої допомоги, щоб доставити в лікарню. Стадіон проводжав медиків оплесками.

Джерело: Dailymail

Читайте також:

Ліонель Мессі виграв чергову індивідуальну нагороду

Жирона може допомогти Реалу стати чемпіоном Іспанії вже цієї суботи

Фатальна травма: лідер збірної Франції не зіграє на Євро-2024

326
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS