Поділитись:

Торіно - Болонья: прогноз Конкурента на матч Серії А, 3 травня 2024

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 03 травня 2024, 09:41
144
0
0
Торіно - Болонья: прогноз Конкурента на матч Серії А, 3 травня 2024

фото Ansa

В попередніх сезонах Торіно та Болонья були міцними середняками, які ні на що особливо не претендували, але й могли створити проблеми будь-кому. В поточній кампанії Торіно залишився приблизно на тому ж рівні, а Болонья вже гарантувала собі участь в єврокубках і мріє про Лігу чемпіонів до виходу в яку є надзвичайно близькою. Старт сьогоднішньої гри о 21:45 за київським часом.

Отримати круті бонуси можна тут.

Торіно

Туринці не перемагають 4 матчі поспіль, через що відстали від зони єврокубків на 4 матчі. Проте при певному збігу обставин навіть 10 місце на якому вони зараз перебувають може дати їм перепустку в Лігу конференцій. Тому боротьба за якнайвище місце в турнірній таблиці для "биків" продовжується і надії на вихід в єврокубки залишаються. Проте для цього треба повернутись на переможний шлях, що вони й намагатимуться зробити сьогодні.

Болонья

"Россоблу" перемогли Торіно в першому колі з рахунком 2-0 та й загалом вдома грають чудово. А ось з виїзними матчами в них були проблеми, але потім вони і їх прибрали. Таким чином зараз команда Мотти має 6-матчеву серію без поразок у виїзних матчах. Це дозволило їй боротись за потрапляння в Лігу чемпіонів до виходу в яку Болонья зараз надзвичайно близька. Проте суперники в обличчі Роми та Аталанти не здаються і ще цілком можуть наздогнати болонців, оскільки відстають на 4 та 6 балів відповідно, а тому Болоньї потрібно продовжувати перемагати з чим у неї останнім часом є проблеми (1 перемога та 3 нічиї в 4 попередніх матчах).

Зірвати джекпот можна тут

Букмекери бачать фаворитом цього матчу Болонью - коефіцієнт 2.80

Ми вважаємо, що Болонья не програє:

Перемога Торіно - 31%

Нічия - 35%

Перемога Болоньї - 34%

Читайте також:

У Наполі зміниться тренер з наступного сезону

Парма достроково отримала путівку в Серію А

Баєр на виїзді переміг Рому у першому матчі півфіналу Ліги Європи (+ВІДЕО)

144
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS