Поділитись:

Юний зірковий гравець попросив у Реала більше грошей

Вівторок, 30 квітня 2024, 16:23
327
0
0
Юний зірковий гравець попросив у Реала більше грошей

фото: https://twitter.com/realmadrid

Зірка мадридського Реалу Арда Гюлер розповів про руку допомоги, яку він простягнув своєму колишньому клубу Фенербахче під час переговорів між сторонами минулого літа.

Півзахисник Гюлер, звісно, покинув свою рідну країну Туреччину в липні минулого року.

Це сталося після того, як важковаговик Ла Ліги мадридський Реал переміг у жорсткій конкурентній боротьбі та уклав угоду зі своїми колегами з Фенербахче, що виступають у Суперлізі. Однак цей процес не був простим для "лос бланкос".

Тоді з'ясувалося, що в контракті Гюлера був пункт про звільнення, згідно з яким він міг піти, якщо будь-який зацікавлений клуб заплатить 17,5 мільйона євро.

Врешті-решт, керівництво Сантьяго Бернабеу заплатило початкову суму у 20 мільйонів євро, яка може зрости до 30 мільйонів євро, якщо будуть залучені всі бонуси.

Це було зроблено з поваги до клубу Фенербахче, який продавав гравця, оскільки в таборі Гюлера вважали, що його справжня ринкова вартість була ближчою до 30 мільйонів євро.

Виступаючи цього тижня в інтерв'ю KAFA Sports, сам 19-річний футболіст, своєю чергою, відповів на питання про підвищену суму, пов'язану з його підписанням. Гюлер також розповів, що ця сума була отримана на пряме прохання його сім'ї.

«Будь-хто, хто заплатив 17,5 млн євро (умова про звільнення), міг купити мене. Разом з моєю родиною ми звернулися до Реала з проханням заплатити більше Фенербахче. Вони люб'язно погодилися, вони зрозуміли».

Читайте також: Гаррі Кейна розкритикували напередодні матчу з Реалом

Україна потрапила до рейтингу найдорожчих збірних Євро-2024

327
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS