Поділитись:

Гаррі Кейна розкритикували напередодні матчу з Реалом

Вівторок, 30 квітня 2024, 15:24
165
0
0
Гаррі Кейна розкритикували напередодні матчу з Реалом

фото: https://www.instagram.com/harrykane/

Гаррі Кейн зазнав критики напередодні "великої гри" півфінального матчу Ліги чемпіонів між мюнхенською Баварією та мадридським Реалом.

Гравець збірної Англії став справжнім відкриттям під час своєї дебютної кампанії на Альянц Арені, забивши 42 голи за стільки ж виступів. Однак Кейн не зміг здобути омріяне перше місце в Бундеслізі, і тепер європейські змагання - це його останній шлях до відчутного успіху у 2023-24 роках.

Баварія сподіватиметься на свого результативного 9-го номера в матчі з Реалом, але легенда клубу Хольгер Бадштубер розповів The Mirror про необхідність для Кейна почати реалізовувати свої можливості, коли це має найбільше значення:

«Так, є тиск, але якщо подумати про великих нападників, то вони виступають в таких матчах. Коли ви хочете виграти Лігу чемпіонів, як Баварія, вам потрібен такий гравець, як Кейн, і в обох півфінальних матчах їм знадобляться його голи. Ось чому я вважаю, що він зараз дуже важливий, і хоча на його плечі лягає великий тиск, я думаю, що він впорається.

 

Я вважаю, що його вплив був великим, особливо на початку сезону. Він швидко інтегрувався в команду, а також адаптувався до німецької культури, а це не так просто, як здається. Але в другій половині сезону, я думаю, особливо у великих матчах проти дортмундської Боруссії та леверкузенського Баєра, його вплив був не таким великим».

Кейну протистоятиме ще одна англійська зірка, яка продовжує виблискувати на європейській арені: Джуд Беллінгем подолав бар'єр у 20 голів у своєму першому сезоні в Мадриді.

У вівторок, 30 квітня, Баварія прийматиме Реал у першому матчі епічного протистояння Ліги чемпіонів. Матч-відповідь, в якому буде розіграно місце у фіналі на Вемблі, відбудеться на Бернабеу наступної середи (8 травня).

Читайте також: Стало відомо, яку зарплату отримуватимуть нові керівники УАФ

Неочікувана співпраця: зірка Манчестер Сіті став персонажем відомої мобільної гри

165
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS