Поділитись:

Баварія - Реал: орієнтовні склади команд на перший матч півфіналу Ліги чемпіонів

Вівторок, 30 квітня 2024, 10:10
679
0
0
Баварія - Реал: орієнтовні склади команд на перший матч півфіналу Ліги чемпіонів

Колаж Конкурент Футбол

Сьогодні, 30 квітня, Баварія та Реал зіграють перший матч півфіналу Ліги чемпіонів. Стартує ж гра в Мюнхені о 22:00 за київським часом, а поки що пропонуємо до вашої уваги орієнтовні склади команд на матч.

Баварія

Мюнхенці мають купу кадрових проблем. Тому спрогнозувати їх склад надзвичайно складно. Точно можна бути впевненим на 100%, що у воротах "рекордмайстра" зіграє Ноєр, а в центрі нападу Гаррі Кейн. Також не має бути сюрпризів на флангах захисту, де за правий фланг відповідатиме Кімміх, а за лівий - Девіс, який відбув дискваліфікацію за перебір жовтих карток та готовий грати. 

Натомість в центрі захисту є проблеми, оскільки Де Лігт отримав травму в грі чемпіонату з Айнтрахтом. Тому його має замінити Кім Мін Дже, а в парі з ним гратиме Даєр. Над ними в опорній зоні працюватимуть Горецка та Павлович, а під нападником гратиме Мюллер. А ось з флангами у Тухеля біда. Коман точно пропустить цей матч, а Мусіала, Гнабрі та Сане знаходяться під питанням. Проте є шанс, що їх встигнуть відновити. Тому ризикнемо припустити, що Мусіала вийде на поле на лівому фланзі атаки, а Сане на правому. Якщо ж цього не станеться, то варто чекати сюрпризів по типу Герреро зліва в атаці.

Орієнтовний склад Баварії на перший матч півфіналу Ліги чемпіонів з РеаломОрієнтовний склад Баварії на перший матч півфіналу Ліги чемпіонів з Реалом

Реал 

У мадридців на відміну від суперника практично немає втрат. Навіть Куртуа та Алаба вже близькі до повернення на поле, а Мілітао в матчі з Реал Сосьєдадом відіграв всі 90 хвилин. Проте про все по черзі. У воротах "вершкових" гратиме Андрій Лунін. У центрі захисту зіграє вже звична пара з Рюдігера і Тчуамені, але тут може бути нюанс. Тому що Менді пропустив попередню гру через пошкодження і може не зіграти у Мюнхені. Тому якщо його не буде Тчуамені може зіграти у півзахисті, а Камавінга піти на лівий фланг. Відповідно пару з Рюдігером складе Начо, який добре замінив Тчуамені в Манчестері, коли француз пропустив гру із Сіті через дискваліфікацію. Справа в захисті мадридців не буде Карвахаля, оскільки він перебрав жовтих карток, а тому його підмінятиме Васкес, який чудово зіграв в Ель Класіко.

Як ми вже згадували, у півзахисті за нормальних умов вийде Камавінга, який займе позицію ближче до лівого флангу. Вальверде зіграє ближче до правого флангу, а в центрі діятиме Кроос. Також традиційно під нападниками, Родріго та Вінісіусом, гратиме Беллінгем.

Орієнтовний склад Реала на перший матч півфіналу Ліги чемпіонів з БаварієюОрієнтовний склад Реала на перший матч півфіналу Ліги чемпіонів з Баварією

Читайте також:

Баварія - Реал: прогноз Конкурента на перший півфінал Ліги чемпіонів, 30 квітня 2024

Генінсон: Колос може очолити екстренер Ліверпуля, Манчестер Сіті, або Манчестер Юнайтед

Лунін пропускає набагато більше, ніж має пропускати елітний воротар, - ЗМІ

679
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К