Поділитись:

Тренер Манчестера розкритикував журналістів назвавши їх поведінку ганебною

Вівторок, 23 квітня 2024, 18:15
352
0
0
Тренер Манчестера розкритикував журналістів назвавши їх поведінку ганебною

Джерело фото: https://twitter.com/ManUnitedZone_

Ерік тен Гаг розкритикував журналістів та назвав їхню реакцію на перемогу Манчестер Юнайтед у півфіналі Кубка Англії проти Ковентрі ганебною.

Юнайтед зміг відіграти 3 голи протягом останніх 25 хвилин основного часу, в результаті чого гра перейшла в додатковий час. За декілька секунд до фінального свистка Ковентрі забив гол, але VAR помітив офсайд після удару Віктора Торпа. Гра перейшла в серію пенальті, в результаті чого Манчестер переміг.

ЗМІ та фанати критикували команду за їхній тріумф. На нинішній пресконференції перед грою з Шеффілд Юнайтед у тен Гага запитали, чи може він зрозуміти цю реакцію. Він чітко висловив свої почуття з цього приводу.

«Ні. Абсолютно ні. Ви [ЗМІ] зробили достатньо. Ваша реакція була шокуючою. Ці коментарі. Топ-футбол – це результати, ми вийшли у фінал і заслужили це не лише цією грою, а й іншими показниками. 

 

Це величезне досягнення. Двічі, за два роки – чудово. Для мене, як для менеджера, чотири фінали кубка (з урахуванням Аякса плюс Кубок Ліги 2023) за чотири роки. А всі ваші коментарі — це ганьба», - сказав тен Гаг.

Додамо, що у фіналі Манчестер Юнайтед зустрінеться з Манчестер Сіті.

Читайте також: 

Іспанський клуб підпише зірку Тоттенгема

Барселона просить свого гравця пожертвувати собою заради літніх трансферів

Ерлінг Голанд, схоже, пропустить найближчий матч Манчестер Сіті

352
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К