Поділитись:

Евертон - Ліверпуль: прогноз Конкурента на матч АПЛ, 24 квітня 2024

Середа, 24 квітня 2024, 09:30
243
0
0
Евертон - Ліверпуль: прогноз Конкурента на матч АПЛ, 24 квітня 2024

Фото: Instagram @mikola_16

Перенесений матч 29 туру АПЛ – Мерсисайдське дербі обіцяє бути напруженою битвою, адже обидві команди борються за різні цілі. Евертон з Віталієм Миколенком прийматиме Ліверпуль. А якщо ви хочете випробувати свою вдачу, то скористайтеся шаленим бонусом.

Евертон - Ліверпуль

Середа, 24 квітня, 22:00.

Евертон, після нищівної поразки від Челсі (0:6) минулого тижня, на вихідних здобув важливу перемогу над конкурентами в боротьбі за виживання, Ноттінгем Форест, з рахунком 2:0. Перемога в цьому матчі дозволить їм збільшити відрив від зони вильоту до восьми очок за тур до кінця.

Теоретично "іриски" вже були б врятовані, якби не зняття восьми очок за порушення правил фінансового фейр-плей. Однак перемога над принциповим суперником майже гарантує їм збереження місця в АПЛ. Проте, історично такі зустрічі складаються для них невдало - лише одна перемога за останні 26 матчів АПЛ проти Ліверпуля (13 нічиїх, 12 поразок). На додаток, на своєму полі вони не можуть здолати "червоних" вже в 12 матчах (9 нічиїх, 3 поразки).

Ліверпуль також оговтався від поразки у чемпіонаті від Крістал Пелес (0:1) та вильоту з Ліги Європи від Аталанти переконливою перемогою на виїзді над Фулгемом (3:1). Цікаво, що тренерський штаб зберіг сили основних гравців, залишивши на лаві запасних Салаха, Мак Аллістера та Нуньєса.

Статистика особистих зустрічей та історичні виступи в матчах середи складаються на користь Ліверпуля. Так, команда Юргена Клоппа виграла свої останні 12 матчів АПЛ по середах із загальним рахунком 33-5!

За ким слідкувати: Двайт Макніл, який забив минулого туру, є найкращим бомбардиром Евертона в цьому сезоні АПЛ (8 голів та 5 передач). Йому протистоятиме Мохамед Салах, який любить грати проти "ірисок", забивши 5 голів і віддавши 1 результативну передачу в останніх п'яти зустрічах.

Прогноз: З огляду на історію протистоянь та форму команд, фаворитом є Ліверпуль. Однак Евертон у боротьбі за виживання може серйозно налаштуватися на цей матч. Ймовірно, нас чекає напружений поєдинок, де гості будуть ближчими до перемоги.

Букмекери вважають Ліверпуль фаворитом з коефіцієнтом 1.40.

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Ліверпуль переможе:

Перемога Евертона - 16%. 
Нічия - 27%. 
Перемога Ліверпуля - 58%.

Читайте також: Легенда МЮ звинувачує Артету в тому, що він "щодня фарбує волосся"

Конкурент Зінченка планує витіснити українця зі стартвого складу

Шевченко назвав чемпіонат в якому може спрогресувати Судаков

243
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К