Поділитись:

Легенда МЮ звинувачує Артету в тому, що він "щодня фарбує волосся"

Вівторок, 23 квітня 2024, 15:25
305
0
0
Легенда МЮ звинувачує Артету в тому, що він "щодня фарбує волосся"

Джерело фото: https://x.com/FabrizioRomano/status/1782676027917148218

Мікеля Артету звинуватили у тому, що він "фарбує волосся щодня".  Попри тиск управління клубом вищої англійської ліги, 42-річний іспанський тренер може похвалитися здоровим чорним волоссям. Його густа шевелюра викликає заздрість у багатьох футбольних тренерів та колишніх гравців, які мають облисіння або зовсім лисіють.

Колишній нападник Юнайтед Двайт Йорк, можливо, є одним із них, оскільки він дивним чином заявив, що Артета фарбує волосся, щоб приховати сивину.

«У Артети почне з'являтися сивина? Ви не побачите сивого волосся, якщо фарбуєте його щодня. Артета не дозволить цьому з'явитися. Твоє волосся не може бути таким чорним у такому віці», - сказав Йорк в інтерв'ю TVSportGuide.

Однак, Артеті, можливо, доведеться вирвати кілька сивих волосин наприкінці сезону, якщо Арсенал і надалі невпевнено йтиме по дистанції на останньому етапі боротьби за титул Прем'єр-ліги. Вони поступилися Астон Віллі в лізі та вилетіли з Ліги чемпіонів від Баєр Мюнхен, що раптом поставило під сумнів їхню здатність справлятися з тиском у вирішальній частині сезону.

Читайте також: Конкурент Зінченка планує витіснити українця зі стартвого складу

Арсенал - Челсі: Прогнозовані склади команд на лондонське дербі

Англійський клуб подасть до суду на спортивний телеканал

305
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К