Поділитись:

Арсенал - Челсі: Прогнозовані склади команд на лондонське дербі

Вівторок, 23 квітня 2024, 11:18
352
0
0
Арсенал - Челсі: Прогнозовані склади команд на лондонське дербі

Фото із соцмереж

У вівторок, 23 квітня, Арсенал намагатиметься зберегти лідерство в Прем'єр-лізі, приймаючи Челсі у вирішальному лондонському дербі. Однак обидві команди стикаються з травмами гравців.

 

Арсенал

Наставник Арсенала Мікель Артета переймається станом здоров'я основного захисника Такехіро Томіясу, який пропустив нещодавній матч з Вулвергемптон через пошкодження. 

Юррієн Тімбер як і раніше травмований, але його повернення в понеділок у складі молодіжної команди U-21 дає певну надію на майбутнє.  

Враховуючи історію травм Томіясу, Артета може проявити обережність і повернути Олександра Зінченка на позиції лівого захисника. Це витіснить на лаву запасних Якуба Ківіора.

Пара центральних захисників у складі Бена Уайта та Вільяма Саліби разом з Габріелем Магальяесом виглядає усталеною, а Давід Рая продовжить грати у воротах, зберігши 13 чистих матчів у цьому сезоні.

Мартін Одегаард та Деклан Райс, безсумнівно, вийдуть в основі в півзахисті, а Жоржиньо може повернутися до стартового складу в ролі шостого номера. Це може призвести до того, що Кай Хаверц буде витіснений на позицію центрального нападника, замінивши Габріеля Жезуса.

Букайо Сака залишається гарантованим гравцем у старті, але Леандро Троссард може поступитися своїм місцем Габріелю Мартінеллі. Прямий атакувальний стиль Мартінеллі може бути більш ефективним проти потенційно імпровізованого захисту Челсі.

Можливий стартовий склад Арсенала:
Рая - Вайт, Саліба, Габріель, Зінченко - Одегор, Жоржиньо, Райс - Сака, Гаверц, Мартінеллі

 

Прогноз на матч: Арсенал - Челсі: прогноз Конкурента на матч АПЛ, 23 квітня 2024

Челсі

Наставник Челсі Маурісіо Почеттіно зіткнувся з непростим завданням, адже десять гравців команди не зможуть поїхати на Емірейтс. Серед них Ріс Джеймс, Веслі Фофана, Крістофер Нкунку та найкращий бомбардир Коул Палмер.  

З обома основними захисниками, Беном Чілвеллом та Мало Гюсто, які перебувають під питанням через травми, захисна лінія Челсі може зазнати перестановок. Трево Чалоба та Бенуа Бадіашіль можуть вийти на поле разом з Тьяго Сілвою, який, можливо, відпочиває, враховуючи швидкий проміжок часу між матчами.  

Мойзес Кайседо та Енцо Фернандес, швидше за все, вийдуть у центрі півзахисту, а капітан Конор Галлахер гратиме на більш високих позиціях.  

Попри свою марнотратну гру проти Манчестер Сіті, Ніколас Джексон може зберегти своє місце основного нападника, потенційно на фланзі з Рахімом Стерлінгом та Михайлом Мудриком.

Можливий стартовий склад Челсі:
Петрович - Дісасі, Чалоба, Бадіашіль, Кукурелла - Фернандес, Кайседо - Стерлінг, Галлахер, Мудрик - Джексон

Читайте також: 

Почеттіно: Ми повинні бути щасливі, розвиток йде добре

Лебіга та Шевченко вриваються в медіалігу Піке (+ВІДЕО)

Беллінгем повторив подвиг Роналду в Ель Класіко

352
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS