Поділитись:

Унаї Емері культурно послав Баварію

Понеділок, 22 квітня 2024, 16:15
332
0
0
Унаї Емері культурно послав Баварію

Джерело фото: https://x.com/FabrizioRomano/status/1782137749413208524?t=-NykO2LRqqcx027mDkBlIg&s=35

Головний тренер Астон Вілли Унаї Емері розглядається як можливий наступник Томаса Тухеля в мюнхенській Баварії, повідомляє Sky Germany.

Колишній півзахисник Баварії Лотар Маттеус нещодавно заявив про бажання бачити колишнього головного тренера Арсеналу в німецькому клубі наступного сезону.

Розмовляючи з Sky Germany після перемоги Баварії над Уніоном Маттеус прокоментував:

«Я б взяв Унаї Емері з Астон Вілли. Він там чудово працює. У нього великий досвід, у тому числі міжнародний, і титули. Наприклад зі Севільєю. Він ідеально володіє англійською. Потім він може вивчити німецьку, але всі гравці все одно можуть говорити англійською, тому я не бачу жодного мовного бар’єру. Емері також був би кимось, хто принесе нове дихання; він стане новим обличчям у Бундеслізі, і це добре пасуватиме мюнхенській Баварії», - сказав Маттеус.

Після недавньої перемоги Астон Вілли над Борнмутом журналісти задали Унаї Емері питання стосовно його майбутнього та пропозиції від Баварії. Тренер був небагатослівним, відповівши:

«Я на 100% зосереджений на Астон Віллі, не інакше. Абсолютно точно», - сказав Емері

Хоча це не виключає до кінця Унаї Емері як можливого наступника, його досить пряма та впевнена відповідь свідчить про те, що він не бачить свого майбутнього в Баварії.

Читайте також:

У Франції скорегували календар так, щоб допомогти ПСЖ в Лізі чемпіонів

Манчестер Юнайтед зв'язався з тренером-переможцем Ліги чемпіонів

Учасника єврокубків спонсоруватиме газпром

332
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К