Поділитись:

Лунін спричинив скандал в Ла Лізі: Нове відео відновило суперечки щодо незарахованого гола

Понеділок, 22 квітня 2024, 13:54
942
0
0
Лунін спричинив скандал в Ла Лізі: Нове відео відновило суперечки щодо незарахованого гола

Фото: FC Barcelona

Прагнення Барселони стати чемпіоном Ла Ліги зазнали серйозного удару після драматичної поразки в Ель Класіко від Реала з рахунком 3:2. Джуд Беллінгем забив переможний гол для "Лос Бланкос" - вже вдруге в цьому сезоні він досягнув такого успіху. 

Втім, фанати "блауграна" вважають, що їх позбавили законного голу на початку матчу. Удар Ламіна Ямала був не зарахований, що викликало обурення тренера Хаві Ернандеса і навіть зазвичай врівноваженого Марка-Андре тер Штегена, який назвав "ганьбою" відсутність у Ла Лізі техніки на лінії воріт.

Ситуація стала ще більш дивною, коли Ілкай Гюндоган, який, здавалося б, не знав, що Ла Ліга не використовує цю технологію, благав арбітра подивитися на годинник, щоб дізнатися, чи зарахований гол.

Тепер з'явилося нове відео, на якому видно, що Андрій Лунін не був достатньо швидким, щоб дістатися до м'яча, оскільки його тіло знаходилося за лінією воріт. На кадрах видно, що м'яч повністю перетнув лінію воріт.

Однак кут камери не є точним, і для остаточного вердикту необхідний вид зверху вниз. Ще більшої плутанини додає те, що польський канал Canal+ представив 3D-відтворення гола, стверджуючи, що м'яч не перетнув лінію воріт.

 

Істина може назавжди залишитися таємницею, але цей інцидент підкреслює вирішальну роль, яку відіграє технологія визначення положення лінії воріт у вирішенні подібних суперечок за лічені секунди. Враховуючи величезні фінансові наслідки для клубів, пов'язані з перемогами, місцями в лізі, кваліфікацією та вильотом, 3-4 мільйони євро на впровадження цієї технології здаються незначними витратами.

Читайте також: Суперсейв Луніна та гол Беллінгема допомогли Реалу перемогти Барселону (+ВІДЕО)

Фатальна травма: Ключовий гравець Барселони зіграв свій останній матч за клуб

942
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К